Gossip

Cara Delevingne şi Kendall Jenner, un cuplu bisexual? Ce spun pozele!

de admin

Despre prima, ştim că a mai avut relaţii bisexuale cu Rihanna, Michelle Rodirguez şi Rita Ora, cu care a rămas prietenă. Despre a doua, nu ştim foarte multe, ci doar că e un model promiţător la 19 ani şi noua prietenă a Carei (22). O prietenie care ridică multe suspiciuni în comunitatea online şi nu numai, de cât tot mai multe fotografii şi şedinţe foto le aduc pe cele două în centrul atenţiei, foarte iubitoare şi apropiate. but wait i actually really hope kendall and cara are dating they look hella cute together pic.twitter.com/zkebPMUv5i

— ♡ (@rejectsdemi) 2 decembrie 2014

Unii se întreabă dacă cele două tinere au încercat şi o relaţie amoroasă, după pictorialul intim alb-negru, realizat pentru publicaţia... Love. Fanii online au criticat poza pentru aluziile gay, în timp ce alţii doar au fost curioşi dacă sunt o pereche de îndrăgostite.

Pozele cu cele două de nedezlipit una de alta, ţinându-se în braţe şi râzând tot timpul, la petrecerea British Fashion Awards, au incitat şi mai mult zvonurile unei relaţii. La pachet cu şedinţa foto de mai sus, cât şi cu apariţia lor tot împreună, în ţinute contrastante semnate Chanel, pe podium – ţinându-se strâns de mână în timpul prezentării Chanel Metiers d’Art Collection, în Austria, parcă înţelegem de ce fanii cred că e vorba de o posibilă relaţie secretă. De iubit, sigur se iubesc!

Modifică Setările