News

Cardi B divorţează după 3 ani de mariaj. Soţul a înşelat-o în trecut, dar ea l-a iertat

Cardi B divorţează după 3 ani de mariaj. Soţul a înşelat-o în trecut, dar ea l-a iertat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Poveste fără happy-end! Celebra Cardi B şi soţul său, Offset, s-au despărţit. Cântăreaţa e pregătită pentru un nou drum, fără tatăl fetiţei sale!

Cardi B a depus deja actele pentru divorţ şi cere custodia deplină a fiicei lor Kulture, în vârstă de doi ani. Cu o avere de aproximativ 24 de milioane de dolari, Cardi B cere şi pensie alimentară pentru micuţa Kulture.

"Offset a înşelat-o tot timpul, însă Cardi B a încercat să ignore lucrul ăsta, din cauza copilului. Dar a suportat suficient", a spus o sursă apropiată celor doi. Cardi B a mai încercat să se despartă de Offset şi în trecut, însă vedeta spune că acum nu mai există nicio şansă de împăcare.

Cardi B, declaraţii despre infidelitatea soţului

În trecut, cântăreaţa a dezvăluit că a fost înşelată de tatăl copilului ei. 

"Când eu şi soţul meu am avut probleme – ştii, m-a înşelat şi… altele – şi am decis să rămân cu el şi să lucrez alături de el, o mulţime de lume s-a supărat pe mine; o mulţime de femei au fost dezamăgite de mine. Dar asta-i viaţa reală, la naiba! Dacă iubeşti pe cineva şi te desparţi de el, şi eşti deprimată, şi social media îţi spune să nu mai vorbeşti cu persoana aia fiindcă te-a înşelat, nu eşti prea fericită în sinea ta până nu ai o conversaţie cu el", povestea ea pentru Vogue.

Foto: Profimedia

Modifică Setările