News

Cardi B, prima apariţie după ce a născut! Toţi au crezut că a urcat pe scenă alături de fetiţa ei în vârstă de o lună

Cardi B, prima apariţie după ce a născut! Toţi au crezut că a urcat pe scenă alături de fetiţa ei în vârstă de o lună camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

NEW YORK, NY - AUGUST 20: Cardi B speaks onstage during the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Săptămâna a început foarte bine pentru o parte dintre artiştii internaţionali. Luni, la New York, a avut loc gala MTV Video Music Awards 2018, iar printre câştigători s-a aflat şi Cardi B. Cardi B, pe scena MTV Video Music Awards 2018 Artista în vârstă de 25 de ani a fost nominalizată la toate categoriile, însă a primit doar trofeul pentru „Hit-ul verii“. Ea a reuşit să-şi adjudece trofeul cu piesa „I like it“, interpretată alături de J Balvin şi Bad Bunny, însă marea surpriză a fost modul în care ea a urcat pe scenă.

Cardi B s-a aflat la prima apariţie publică după naştere. Pe 11 iulie, artista a adus pe lume primul său copil, o fetiţă care se numeşte Kulture Kiari Cephus, iar acum a urcat pe scena MTV Video Music Awards 2018 părând că îşi ţine micuţa în braţe.

Audienţa a rămas mută în momentul în care artista a aruncat pe jos păturica în care părea că o ţine pe Kulture Kiari Cephus, Cardi B dezvăluind că totul a fost o farsă şi că nu o are pe fetiţa ei cu ea.