News

Care e cea mai sexy vedetă vegetariană?

de admin

Care e cea mai sexy vedetă vegetariană?

Cei din vestita asociaţie PETA, care luptă pentru drepturile animalelor, au numit cea mai sexy vedetă vegetariană a anului 2015 pentru stilul de viaţă vegan şi promovarea cauzei lor în social media.

Surprinzător sau nu, este vorba despre Miley Cyrus, o vehementă susţinătoare a drepturilor animalelor – şi-a deplâns chiar şi peştişorul, are grijă de mai mulţi câini şi are ca animale de companie o pisică şi un porc. Chiar recent, artista de numai 22 de ani a postat o fotografie cu un platou de legume, comentând: “Viaţa luxuriantă a unui vegetarian în Los Angeles… atât de multe plante, fructe şi legume pe care să le mănânci, în loc de animale moarte! Tot ce intră în corpul meu e viu, ca să mă ţină vie! Iubesc viaţa asta”.

Cum a devenit Miley cea mai sexy vegetariană a anului? “După ce am auzit cântecul scris pentru iubitul ei peştişor, după ce am citit despre dedicarea ei drepturilor animalelor şi decizia sa de a fi vegană, PETA a ştiut că Miley Cyrus nu e doar o vedetă vegetariană sexy, ci e cea mai sexy vegetariană celebră a anului 2015!”, a declarat oficial organizaţia.

Miley le-a învins pe Ariana Grande, Ellen DeGeneres, Jessica Chastain şi Kate Mara.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările