Red Carpet

Care e fetiţa şi care e băieţelul? Copiii Angelinei, încurajaţi să se îmbrace cum simt

Care e fetiţa şi care e băieţelul? Copiii Angelinei, încurajaţi să se îmbrace cum simt camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Copiii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt au personalităţi proeminente şi sunt încurajaţi să se exprime întocmai. Aşa se face că fraţii au ajuns să se îmbrace atât de asemănător încât nu-i mai deosebeşti.

Cei trei copii biologici ai starurilor hollywoodiene au ajuns să se îmbrace la fel, fără a-i mai putea deosebi. Shiloh, de exemplu, este tunsă scurt şi adoptă mereu un look androgin. Dacă nu ar fi cea mai mare dintre fraţi nici n-ai deosebi-o, de exemplu, în această fotografie în care apare alături de fratele ei mai mic, Knox-Leon Jolie-Pitt.

Acelaşi stil l-a adoptat recent şi Vivienne, geamăna lui Knox. Aceasta s-a tuns precum fraţii ei mari şi ia lecţii de karate, fiind interesată mai mult de sporturile de băieţei decât de joaca cu păpuşile.

Acest tip de comportament este puternic încurajat de către Angelina Jolie, care susţine că nu e sănătos să pui etichete oamenilor ori să-i defineşti în funcţie de sex, vârstă ori preocupări.

foto: profimedia

Modifică Setările