News

Care e relaţia dintre Jorge şi Claudia Pavel după "Ferma"

Care e relaţia dintre Jorge şi Claudia Pavel după "Ferma" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

După ce, timp de câteva săptămâni, s-au enervat şi şi-au aruncat unul altuia acuze, cei doi artişti s-au văzut faţă în faţă. Uite cum s-a petrecut totul.

E greu de uitat avalanşa de replici dintre Jorge şi Claudia Pavel alias Cream de-a lungul reality show-ului "Ferma. Un nou început". De altfel, acest "nou început" pare, de fapt, o emisiune complet nouă, căci niciodată conflictele dintre vedete n-au escaladat atât de mult ca acum.

Încă de la începutul noului sezon, Jorge şi Cream au făcut parte din tabere diferite. Pe lângă asta, diferenţele de opinii, precum şi caracterele diferite i-au adus în pragul unui imens scandal.

Reacţia Claudiei a fost apoteotică: "Cel mai tare mă deranjează la Jorge faptul că joacă foarte mult teatru, epatează şi-şi doreşte să pară acest corect şi acest lup moralist", spunea Cream la testimoniale, încercând să îndulcească replicile surprinse pe camerele de filmat. "Doamne fereşte! Asemenea creatură de om n-am putut să văd! El, săracu', e bolnav, trebuie să-l iau ca pe un om bolnav, este fungusul acestei ferme şi trebuie să dispară. E o ciupercă otrăvitoare! Săracul de el, mi-e milă de el! N-ai cum să judeci un om bolnav. E bolnav psihic. E posedat, îl are pe Diavolul în el. Eu cred că el e cel mai grav caz."

Iar, după trei săptămâni de convieţuit împreună, acuzaţiile au devenit şi mai grave.

"Deci avem două femei la bucătărie, să-i spui să-şi pună fustă pe el. Să scoată femeia din bucătărie, pe Georgeta, şi s-o pună la treabă!"

La rândul său, Jorge a descris-o şi el pe Claudia, dar nu în termeni atât de duri: "Caracterul nu poţi să ţi-l scufunzi niciodată. Mereu iese la suprafaţă."

După ce a ieşit din competiţie, Jorge a spus în emisiunea "La Măruţă" faptul că "eu mă simt un om câştigat, am dat tot ce am putut eu mai bun în fermă şi chiar asta a fost intenţia mea. Dacă nu am câştigat premiul cel mare asta nu înseamnă că am pierdut. Sunt sigur că multă lume nu se aştepta ca eu să fiu un om direct şi să spun verde-n faţă ceea ce gândesc, şi atunci când există lucruri care nu sunt la locul lor, eu o să spun mereu, fără nicio jenă. Eu cred că am pierdut în fermă pentru faptul că am fost sincer şi am spus adevărul, oamenilor nu le-a plăcut treaba asta şi iată-mă acasă."

Cât priveşte conflictul lui cu Claudia Pavel, Jorge susţine că "eu n-am avut niciun meci cu Claudia, ea a avut meciuri cu mine. Am văzut că a făcut tot felul declaraţii referitoare la mine, mă făcea în toate felurile... Dar faptul că cineva spune nişte lucruri urâte despre mine nu spune despre mine, spune despre ea. Eu sunt un om care ştiu exact ce am de făcut şi eu nu-mi permit să jignesc pe cineva. Eu mi-am dat seama că n-are rost să mă agit, că are o atitudine diferită de cea pe care ar trebui în mod normal să o ai vizavi de o persoană, un coleg, un om cu care stai în casă, am lăsat-o în pace, nici măcar nu afectat. N-avea curajul să-mi spună niciodată în faţă. Nu mă interesează ce zice."

"Într-un anumit moment, ne vom revedea, că aşa este viaţa, ne vom întâlni. Îi urez multă baftă şi ea să fie atentă la ea, să mă lase pe mine în pace."

Iar acel moment a venit la mai mult de o lună după aceste declaraţii. Jorge şi Claudia Pavel s-au întâlnit şi s-au fotografiat într-o ipostază amiabilă. Iar Jorge n-a scăpat ocazia de-a posta şi un mesaj înţepător: "Sunt OK psihic?" - făcând aluzie la acuzaţiile acesteia şi lăsând să se înţeleagă că au lăsat deoparte animozităţile.

Iată şi un schimb de replici între el şi Claudia, chiar pe Instagram.

Dacă pot să râdă pe marginea acestui subiect e clar că nu au ce împărţi. Cel puţin, măcar din diplomaţie, asta lasă să se înţeleagă.

Comentarii

Modifică Setările