Vedete

Care e secretul Deliei pentru a se menţine în formă

Care e secretul Deliei pentru a se menţine în formă

Mai e puţin şi o vom revedea în juriul iUmor. Şi cum toate fanele îi invidiază silueta, iată care sunt cele câteva trucuri la care apelează artista pentru a se menţine în formă.

Delia a început în forţă noul an şi reuşeşte să includă sportul în programul său zilnic, chiar şi în timpul filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1. 

Jurata ”iUmor” nu începe nicio zi fără să iasă la alergat în parc sau să parcurgă câţiva kilometri pe bicicletă, iar la filmări, în timpul pauzelor, profită de timp pentru a dansa sau pentru a îşi întinde şi a-şi relaxa muşchii.

De felul ei o mare pofticioasă, Delia nu renunţă la gustările dulci, însă încearcă mai des ciocolata fără zahăr sau care conţine îndulcitori naturali. 

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă în cel de-al şaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie. Concurenţii care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală! 

Obişnuit cu scena ”iUmor” din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al şaselea sezon al emisiunii, difuzat în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Şerban Copoţ.