Beauty

Care este cea mai eficientă metodă de epilare definitivă?

Care este cea mai eficientă metodă de epilare definitivă? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Părul corporal este natural, însă de-a lungul istoriei omenirii, am căutat în permanenţă cele mai bune metode de epilare. Nu întâmplător, în urmă cu 2000 de ani, poetul roman Ovidiu, exilat în Tomis, recomanda femeilor în poemul său Arta frumuseţii să scape de părul de sub axilă şi de pe picioare.

Deşi epilarea părului nedorit este o opţiune personală, prea puţine femei aleg să nu se epileze, deoarece senzaţia de piele fină, curată, fără păr este incredibil de plăcută. Inclusiv unii bărbaţi se epilează pentru a scăpa de complexe.

Dacă până acum epilarea însemna durere, chin şi recurenţă, mai nou poţi beneficia de metode nedureroase, confortabile, sigure şi permanente, pentru a elimina definitiv părul nedorit din orice zonă a corpului. Aşadar, dacă te întrebi care este cea mai eficientă metodă de epilare permanentă, fă cunoştinţă cu epilarea laser.

Câte tipuri de epilare cu laser există?

Cele mai populare trei tipuri de epilare cu laser sunt: laserul diodă, laserul alexandrit şi laserul de tip Nd:Yag. Standardul de performanţă în epilarea definitivă este impus însă de laserul diodă de ultimă generaţie, care nu afectează pielea sau ţesutul înconjurător, este complet nedureros datorită sistemului de răcire încorporat, tratând foliculita şi având rezultate vizibile după prima şedinţă.

Laserul de ultimă generaţie Elysion PRO, votat cel mai bun sistem de epilare definitivă la nivel european, este disponibil în cadrul clinicii SKiN MedSpa Bucureşti. Cu numeroase studii medicale şi rezultate dovedite clinic, beneficiind de exigenta certificare FDA, dispozitivul face parte din gama exclusivistă de tratamente Cocoon Medical, lider în domeniul esteticii la nivel mondial.

Cum aleg tipul de laser care mi se potriveşte?

Epilarea cu laser diodă este eficientă şi sigură chiar şi pe pielea bronzată, deci nu există limitări pentru a beneficia de avantajele sale. Deşi se foloseşte acelaşi dispozitiv laser, un specialist în epilare definitivă va şti cum să aleagă protocolul şi să adapteze programul folosit în funcţie de caracteristicile individuale, ţinând cont de tipul de piele şi firul de păr, pentru a te ajuta să obţii cele mai bune rezultate. Înainte de a achiziţiona un pachet de epilare este indicată o consultaţie pentru a discuta orice nelămurire, dar şi pentru a ţi se explica în detaliu planul de tratament.

Mai mult decât atât, pentru a te asigura că nu îţi expui pielea şi sănătatea nici unui fel de risc, ai grijă atât la clinica pe care o alegi, cât şi la dispozitivul folosit! Din păcate, există o invazie de aparatură ieftină de tip replică, care promite multe, însă realitatea este cu totul alta. Fără studii clinice îndelungate şi certificări serioase, fără un personal care cunoaşte şi respectă protocolul de siguranţă, rezultatele sunt incerte iar riscul asumat în ceea ce priveşte propria sănătate nu are preţ. În concluzie, înainte de a alege un pachet de epilare definitivă, solicită cât mai multe informaţii despre dispozitivul folosit dar şi detalii privind instruirea specialiştilor care îţi vor efectua tratamentul.

Cum funcţionează epilarea definitivă?

Laserul diodă folosit în cadrul SKiN MedSpa funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care constă în absorbţia undei laser de către melanină, pigment care dă culoarea firului de păr, eliminând foliculul în siguranţă, fără ca pielea să fie afectată. În plus, dispozitivul Elysion Pro tratează zonele cu pilozitate mai rapid decât alte dispozitive, datorită modului de lucru dinamic.

Cât de dureroasă este epilarea definitivă cu laser?

În funcţie de dispozitivul şi de tipul de laser folosit, epilarea definitivă poate să doară tare, puţin sau deloc. La SKiN MedSpa considerăm că epilarea definitivă ar trebui să elimine corvoada epilării cu ceară, nu să o substituie. De aceea, am ales să achiziţionăm cea mai nouă tehnologie laser, din categoria premium, astfel încât tratamentul să fie 100% nedureros. Epilarea cu laser diodă efectuată cu dispozitivul Elysion Pro nu doare deloc datorită sistemului patentat “crystal freeze”.

Ce preţ are epilarea definitivă şi de câte şedinţe am nevoie?

La SKiN MedSpa poţi beneficia de o şedinţă de test gratuită şi 50% reducere la pachetele cu mai multe şedinţe. Preţul unui pachet de epilare definitivă este mult mai economic decât epilarea cu ceară.

În general, vei avea nevoie de 6 - 9 şedinţe efectuate la un interval regulat, la circa 6 - 8 săptămâni sau, după caz, în funcţie de planul de tratament convenit. Foliculii de păr sunt distruşi în proporţie de 70% după primele şedinţe. Acţiunea laserului diodă de la SKiN MedSpa elimină, fără posibilitate de regenerare, rădăcina firului de păr în totalitate.

Epilare definitivă pentru bărbaţi?

Epilarea definitivă realizată în clinica SKiN MedSpa este apreciată şi de bărbaţii cu pilozitate excesivă, care suportă greu durerea provocată de metodele clasice de epilare pentru a scăpa de părul inestetic de pe spate, abdomen sau piept. În loc să te expui riscurilor epilării cu aparatură ieftină, apelează la soluţii de calitate premium. Când îţi doreşti să te bucuri de o piele fină, în siguranţă şi confort, dar şi de preţuri accesibile pentru epilare definitivă, vino la SKiN MedSpa! Sună-ne la 0729 740 704 sau fă-ne o vizită la clinică. Suntem deschişi 7 zile din 7 şi ne găseşti oricând la etajul 1 din centrul comercial Drumul Taberelor.

Modifică Setările