News

Care este dieta Evei Longoria la 46 de ani: cele 3 alimente la care a renunţat complet şi noul sport la modă pe care-l practică pentru a arăta aşa!

Care este dieta Evei Longoria la 46 de ani: cele 3 alimente la care a renunţat complet şi noul sport la modă pe care-l practică pentru a arăta aşa!

Vedeta se mândreşte cu fizicul ei de invidiat după ce a devenit mama unui băieţel în 2018, la 43 de ani

La vremea când a devenit mamă, mulţi au comentat că sarcina după 40 de ani ridică anumite probleme şi din punctul de vedere al felului cum se recuperează corpul mamei. Altfel spus, după această vârstă corpul femeii îşi revine mai greu şi poate rămâne cu depozite de grăsime care se încăpăţânează să stea acolo în ciuda oricăror eforturi şi diete. Dar Eva a contrazis acele comentarii şi este extrem de mulţumită de felul cum arată acum. Ce a făcut pentru a atinge această formă fizică la vârsta de 46 de ani? Eva spune că secretul e unul cunoscut, dar provocarea este să-l aplici cu disciplină: combinaţia dintre dietă şi sport. Exerciţiile fizice au devenit parte din rutina ei zilnică - şi nu ne referim aici doar să alerge după fiul ei, Santiago. Actriţa combină, de-a lungul unei săptămâni, exerciţiile cardio cu cele de forţă, dar şi sesiunile de Yoga. Iar partea care realmente îi place este jumping fitness: exerciţiile pe trambulină (foto jos). Sunt amuzante, dar şi eficiente, acest nou sport fiind la modă acum. Săritul pe trambulină este un antrenament care oferă multe beneficii cardiovasculare şi de fitness, arde calorii, întăreşte metabolismul şi sistemul imunitar. 

Mâncarea este pentru ea un alt pilon de bază. Eva spune că, de-a lungul timpului, a încercat diverse diete - precum cea Keto. Ba chiar a încercat să fie vegană. După naştere, a recurs la o dietă din care a eliminat vinul, zahărul şi carbohidraţii. Este o regulă de aur pe care o respectă în tot ceea ce găteşte - pentru că, la începutul pandemiei, Eva şi-a descoperit pasiunea pentru gătit şi odată cu aceasta, şi efectul asupra siluetei sale: corpul ei se înţelege mult mai bine cu mâncarea gătită de ea acasă (şi consumată cu măsură!), decât cu orice alte mese comandate din alte surse. Iar în combinaţie cu sportul, este foarte mulţumită de rezultate. Şi dacă prânzul şi cina variază, despre micul dejun Eva spune că este adesea acelaşi: "După exerciţiile fizice, mănânc de obicei ouă cu fasole roşie sau neagră. Este un fel de mâncare complet, săţios, foarte potrivit după antrenament", spune ea. 

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările