Case Regale

Care este legătura dintre Camilla, soţia lui Charles, şi fosta amantă a Regelui Edward al VII-lea?

Care este legătura dintre Camilla, soţia lui Charles, şi fosta amantă a Regelui Edward al VII-lea? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Legătura dintre Camilla, soţia Prinţul Charles, şi familia regală britanică este mai veche decât ar crede unii.

Şi nu ne referim le legătura amoroasă dintre cei doi soţi, ci de una de familie, care o are în centru pe Alice Keppel, faimoasa amantă a Regelui Edward al VII-lea, fiul cel mare al Reginei Victoria.

Alice Keppel a fost o mondenă cunoscută a începutului de secol 20, născută în 1868 într-o familie din înalta societate londoneză. Frumoasa Alice s-a măritat cu ofiţerul George Keppel, unul care-ar fi ştiut de aventurile extramaritale ale soţiei sale şi care n-a avut nimic împotriva acestora, atât timp cât Alice se întoarce în patul conjugal.

Alice i-a atras atenţia chiar şi moştenitorului tronului Angliei, cei doi începând o legătură amoroasă înainte ca Edward să acceadă la tron, deşi acesta era căsătorit cu Prinţesa Alexandra a Danemarcei. Relaţia lor a durat până la moartea acestuia, în anul 1910. Se spune că Alice a fost devastată de moartea lui Edward, iar ea şi soţul ei au părăsit Anglia la sfârşitul acelui an, stabilindu-se în Italia.

Alice a murit în 1947, la vârsta de 79 de ani. Ei bine, această Alice este străbunica Camillei, o altă amantă faimoasă a unui prinţ moştenitor. Nepoata lui Alice, Rosalind Cubitt, s-a măritat în 1946 cu ofiţerul Bruce Shand, iar Camilla, prima lor născută, a venit pe lume în 1947, anul în care a murit străbunica ei.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările