News

Care este regula bizară din cuplul Nicole Kidman Keith Urban? Actriţa nu ar fi vrut să se afle!

Care este regula bizară din cuplul Nicole Kidman Keith Urban? Actriţa nu ar fi vrut să se afle!

Nicole Kidman and Keith Urban arriving for the 68th Annual Golden Globe Awards ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA, USA on January 16, 2011. Photo by Lionel Hahn/ABACAUSA.COM

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, împlinind de curând 12 ani de mariaj. Nicole Kidman a vorbit de nenumărate ori despre relaţia minunată pe care o are cu soţul său, cântăreţul Keith Urban, mărturisind că este bazată pe nişte reguli bine stabilite chiar de ei. Nicole Kidman şi Keith Urban au împlinit 12 ani de mariaj Încredere, fidelitate sau pasiuni comune? Ce stă la baza relaţiei de succes pe care actriţa de 51 de ani o are cu soţul ei? Ei bine, secretul l-a dezvăluit chiar ea, luni, într-un interviu acordat revistei People.

Starul hollywoodian a precizat că ea şi soţul său nu şi-au dat niciodată mesaje prin telefon. ”Nu am schimbat mesaje. Vorbim tot timpul şi chiar avem conversaţii prin FaceTime, însă nu ne dăm niciodată mesaje pentru că pot fi interpretate greşit câteodată.”, a explicat Nicole.

A mărturisit şi că preferă să vorbească faţă în faţă ori cu partenerul ei de viaţă. ”Am obiceiul de a reciti mesajele şi de a le reinterpreta. Apoi mă duc la cineva şi i le citesc şi-l rog să-mi spună ce înţelege. Şi nu vreau să se întâmple asta cu mesajele dintre mine şi iubitul meu. Noi preferăm să ne auzim vocile.”, a recunoscut cu dezinvoltură actriţa.

Au reguli bine stabilite

Amintim că Nicole Kidman şi Keith Urban s-au căsătorit în 2006, la un an după ce s-au întâlnit la G`day LA Gala. Nunta lor a avut loc în Sydney, Australia. Primul lor copil, fetiţa Sunday Rose, a venit pe lume în 2008, în timp ce Faith Margaret, al doilea copil, s-a născut în 2010.

Nicole Kidman a fost căsătorită cu Tom Cruise, de care s-a despărţit în 2001. În timpul mariajului cu Cruise, Nicole a adoptat doi copii: Bella şi Connor Cruise. Anterior, se iubise şi cu Robbie Williams şi Lenny Kravitz.

foto: arhivă

Modifică Setările