News

Care este secretul ei? La 62 de ani, văduva lui David Bowie are un ten luminos şi neted

Care este secretul ei? La 62 de ani, văduva lui David Bowie are un ten luminos şi neted

Iman attending the Glamour Women of the Year Awards, held at the Kings Theater in New York City, NY, USA, November 13, 2017. Photo by Dennis Van Tine/ABACAPRESS.COM

Are 62 de ani, dar timpul parcă a stat în loc pentru ea. Fostul supermodel Iman, văduva lui David Bowie, şi-a regăsit zâmbetul la doi ani de la trecerea în nefiinţă a regretatului rocker.

Am putut observa acest lucru cu ochiul liber la un eveniment de gală care a avut aseară în New York, acolo unde vedeta de origine somaleză a arătat extraordinar pe covorul roşu, în rochia ei de divă.

Iman

Iman a purtat o rochie într-o nuanţă superbă de mov, lungă şi mulată pe corp, care are un detaliu spectaculos pe un umăr, un fel de guler imens cu volane.

Ne bucurăm s-o vedem pe frumoasa de culoare, care i-a fost soţie lui David Bowie din 1992, atât de binedispusă şi, mai ales, arătând atât de bine la o vârstă la care, de obicei, femeile nu mai pot ascunde semnele lăsate de timp.

În special chipul lui Iman pare nealterat de trecerea anilor, vedeta afişând un ten luminos şi neted, cu foarte puţine riduri sau semne ale bătrâneţii.

Foto: Hepta

Modifică Setările