News

Care fost preşedinte american prefera adolescentele virgine: o actriţă a povestit cum a sedus-o la nici 18 ani

Care fost preşedinte american prefera adolescentele virgine: o actriţă a povestit cum a sedus-o la nici 18 ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A rămas în istorie ca un preşedinte iubit şi admirat, printre altele, şi pentru frumoasa lui căsnicie îndelungată. Şi totuşi, dincolo de această imagine au mai existat nişte poveşti...

Poveşti dezvăluite şi într-o serie de cărţi despre acest subiect. Pentru că viaţa lui a suscitat mult interes, mai ales în legătură cu perioada petrecută la Hollywood, acolo unde a fost unul dintre staruri, înainte de a ajunge preşedinte. Este vorba despre cel de-al 40-lea preşedinte american Ronald Reagan, care a jucat în filme în anii '40 - '50. Este aceeaşi perioadă în care s-a desfăşurat şi capitolul zbuciumat al vieţii lui - cel de dinainte de a se însura cu Nancy Reagan. Cei doi au devenit soţi, bucurându-se de un longeviv mariaj de 52 de ani, până la moartea lui în 2004. Dar înainte de Nancy, puţină lume ştie că Reagan a mai fost căsătorit o dată - cu Jane Wyman (foto jos), din 1940 în 1949. O căsnicie în timpul căreia nu a reuşit să fie fidel, lăsându-se pradă tentaţiilor de la Hollywood.

Actriţa Piper Laurie (foto jos), acum în vârstă de 89 de ani, a şi povestit în cartea sa de memorii, "Learning to Live Out Loud", despre cum a fost sedusă de Ronald Reagan pe când el avea 39 de ani, iar ea nici nu împlinise 18 ani. S-a întâmplat pe platourile de filmare ale peliculei "Louisa", în 1949 - peliculă în care Piper o interpreta pe fiica lui Ronald. Ea a povestit că asta l-a incitat, dar cel mai mult i-a plăcut atunci când a aflat că ea era virgină. Piper a dezvăluit, însă, că viitorul preşedinte a dus-o acasă la el, direct în dormitor, chiar de la prima întâlnire, comportându-se ca un egoist insensibil în pat. Piper a intrat în nişte detalii neaşteptate în cartea sa, scriind că Ronald s-a lăudat atunci că a avut o fantastică erecţie ce a durat 40 de minute - dar a mai şi subliniat ce scump a fost prezervativul pe care-l folosise. Când ea s-a plâns, însă, că nu a satisfăcut-o, Ronald i-ar fi răspuns că e treaba ei, pentru că el ştie să facă o femeie fericită. Într-adevăr, cam multe detalii. Iar la câţiva ani de la publicarea cărţii, Piper a declarat că regretă dezvăluirea acestor detalii.

Dar nu a fost singura carte despre trecutul tumultuos al preşedintelui american. Reagan se pare că avusese realmente o preferinţă pentru adolescentele virgine. Mai mult, tânărul actor a avut un mare succes la femeile celebre în Cetatea filmului: deşi a rămas un actor de categoria B, a avut acces în patul actriţelor de categoria A, printre cuceririle sale numărându-se Lana Turner, Ava Gardner, Doris Day şi chiar Marilyn Monroe. Dintre acestea, Lana ar fi confirmat povestea celor 40 de minute, spunându-le prietenilor că Ronald nu se grăbea în pat şi chiar atât dura erecţia lui. Darwin Porter şi Danforth Prince au publicat şi ei o carte cu numeroase detalii despre perioada lui hollywoodiană. Printre acestea se numără şi povestea legată de Marilyn Monroe (vezi galeria foto). Ronnie a suferit un accident la baseball, rupându-şi piciorul - astfel că a fost o perioadă internat. Iar prietenii lui, actorii William Holden şi Eddie Bracken sunt citaţi în carte, dezvăluind că Marilyn l-ar fi vizitat în rezerva lui de la spital, unde l-ar fi satisfăcut sexual. Dar când a apărut în viaţa lui Nancy Reagan, de asemenea actriţă, toate acestea au rămas în trecut. Nancy l-a curtat asiduu, îndrăgostindu-se de el la prima vedere. Şi i-a schimbat cu totul viaţa: amândoi au fost actori de categoria B, dar în politică au avut o ascensiune fulminantă.
Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările