News

Care fost supermodel e mai sexy?

de admin

Care fost supermodel e mai sexy?

Ajunse la a doua tinereţe, doamnele din generaţia faimoaselor supermodele se întrec în şedinţe foto hot, stârnind valuri de comentarii pe net despre cât Photoshop şi chirurgie estetică a folosit fiecare. Tu pe care dintre ele ai vota-o?

Elle MacPherson

Australianca poreclită "The Body" este cel mai recent exemplu. Ea tocmai a pozat în bikini pentru o revista de modă, în Bahamas, pregătindu-se să arate lumii celebrul ei trup la 51 de ani - vârsta pe care o va împlini pe 29 martie. Are doi copii cu Arpad Busson (pe Flynn şi pe Aurelius) şi este căsătorită din 2013 cu miliardarul Jeffrey Soffer.

Christy Turlington

Ea a realizat aceste poze în toamna trecută. Are 46 de ani şi este una dintre cele mai discrete foste supermodele, dedicându-şi o mare parte din timp organizaţiei sale caritabile pe care a înfiinţat-o în 2010 în beneficiul femeilor care devin mame în ţările subdezvoltate. Este căsătorită de 12 ani cu actorul şi regizorul Edward Burns, cu care are doi copii: o fiică, Grace, şi un băiat, Finn.

Helena Christensen

A realizat shootingul din care face parte această imagine, pentru revista FutureClaw , pe când avea 44 de ani. Azi, la 46 de ani, e single, cea mai recentă relaţie a sa de care a aflat presa, cea cu Paul Banks, încheindu-se în 2008. Helena are un fiu de 15 ani cu actorul Norman Reedus.

Kate Moss

Ea este cea mai tânără dintre fostele supermodele. Pe 16 ianuarie a împlinit 41 de ani şi continuă să fie un nume în industria de fashion şi beauty în ciuda numeroaselor controverse pe care le-a stârnit de-a lungul timpului. Kate povestea cândva despre mama sa, care o avertiza că nu poate face chiar ce vrea ea în viaţă... Aproape că i-a ieşit, nu? S-a iubit cu Johnny Depp, s-a drogat, are o fiică de 12 ani, e căsătorită cu un rocker şi defilează în continuare pe podiumuri...

Naomi Campbell

La 44 de ani, este cea mai activă în industria fashion, dintre toate fostele supermodele, alături de Kate Moss. Cea mai recentă "isparavă" a Panterei este chiar această şedinţă foto fierbinte, realizată pentru Agent Provocateur, a cărui imagine Naomi este în acest an. Desigur, timpul îi permite să se implice mai mult în toate aceste proiecte, de vreme ce relaţia cu Vladislav Doronin s-a încheiat, iar Naomi nu are copii.

Linda Evangelista

Despre fostul supermodel se spune că a greşit cel mai mult în privinţa intervenţiilor estetice care i-au schimbat forma feţei (foto stânga: Linda, la un eveniment din toamna trecută; foto jos: Linda, la o şedinţă foto pentru Dolce & Gabbana). În vârstă de 49 de ani, Linda are un fiu, pe Augustin James, cu actualul soţ al Salmei Hayek, Francois Henri Pinault.

Cindy Crawford

Ea a stârnit cea mai recentă controversă în privinţa Photoshopului utilizat abuziv în revistele glam. De fapt, o dublă controversă. După un photoshooting hot, pe Internet a apărut o aşa-zisă fotografie care se voia a fi cea reală, de dinainte de Photoshop, cu o Cindy plină de celulită şi cu pielea lăsată (foto stânga). Dar fotograful John Russo, care a realizat fotografia, a negat că este cea reală, explicând că, în acest caz, s-a procedat exact invers: s-a folosit Photoshopul pentru a îmbătrâni corpul ei. Cindy vrea să acţioneze pe cale legală pentru a-şi apăra imaginea... Iar soţul ei, Rande Gerber, a postat recent pe Instagram o poză de la piscină (foto jos) cu frumoasa lui soţie, pentru a le arăta fanilor care e realitatea...

Modifică Setările