News

Care mai e starea lui Florin Busuioc? "E o situaţie alarmantă!"

Care mai e starea lui Florin Busuioc? "E o situaţie alarmantă!"

Actorul şi prezentatorul de televiziune continuă să se afle sub supravegherea medicilor de la spitalul Fundeni din Bucureşti, dar starea sa rămâne una delicată. 

Transferat de miercurea trecută la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Bucureşti, Florin Busuioc (56) se află în continuare la secţia de Terapie intensivă a spitalului, iar medicii spun că ar putea avea nevoie de montarea unui al doilea stent.

"Este greu de spus evoluţia ulterioară. Aceste vizite într-o secţie de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o ţară în care infecţiile nozocomiale sunt prezente. Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani", a declarat reputatul medic Tudor Ciuhodaru pentru Realitatea TV.

Ajuns la spital ca urmare a infarcturilor suferite marţi seară pe scena Filarmonicii din Craiova, Florin Busuoic a fost operat în Craiova de către un medic rezident de 30 de ani, apoi a fost transportat de urgenţă la Bucureşti, cu un elicopter SMURD, pentru a fi internat la spitalul Fundeni. Acolo, starea sa nu s-a îmbunătăţit considerabil şi nu s-au făcut paşii necesari pentru revenirea completă, iar situaţia nu s-a îmbunătăţit în ultimele zile.