News

Care sunt noile cupluri de la Hollywood?

de admin

Care sunt noile cupluri de la Hollywood?

Că sunt doar iubiri de-o vară sau începuturi promiţătoare, Eros şi-a împlinit misiunea cu mai multă plăcere ca oricând, dând naştere atâtor cupluri exotice neaşteptate în Cetatea Hollywoodului. Însă suntem şi martorii unor perechi care au ales să se destrame, la fel de neprevăzut.

Richard Gere

Ispita: Alejandra Silva

Anumiţi bărbaţi sunt, pentru anumite fe­mei, precum un vin vechi: tot mai buni, odată cu anii. E şi cazul marelui star de 65 de ani, care şi-a găsit „frumuşica“, după ce Carey Lowell, fosta „Bond Girl“ cu care a petrecut 11 ani de căsnicie şi cu care are un băiat de 16 ani, Homer, i-a cerut divorţul, anul trecut. Şi nu e vorba de Padma Lakshmi, cu care s-ar fi cuplat pentru o perioadă scurtă de timp după anunţul despărţirii de Carey, ci de o tânără de bani gata, de origine spaniolă, cu care Gere a fost surprins peste măsură de romantic şi tandru, în ultimele săptămâni. Alejandra Silva, mama unui băiat, este cea care l-a sedus într-atât încât să aibă prima apa­riţie publică împreună, la Festivalul de Film de la Taormina, pe 17 iunie.

Bineînţeles că povestea lor e cu atât mai incitantă, pentru presă şi pentru fani, cu cât starul din The American Gigolo nu s-a ferit deloc de fotografi, care l-au surprins în cele mai focoase momente cu noua sa iubită, luând în repetate rânduri cina la restaurantul sicilian La Botte, cât şi pe plajele italiene, atât de lipiţi unul de altul, c-am putea spune că iunie le-a fost o lună de miere! Gurile rele spun că e vorba de un an, de fapt, de când Richard şi Alejandra se iubesc, dar actorul a preferat discreţia, câtă vreme e încă prins într-un divorţ costisitor. Pentru cei care se întreabă ce-a avut blonda în plus faţă de fosta soţie, ei bine, să spunem că, paradoxal, are în minus: vreo 22 de ani mai puţin! Şi, din câte am aflat, lucrurile sunt cu atât mai serioase cu cât Homer, fiul actorului a cunos­cut-o deja pe noua lui mamă neoficială, în vacanţa lor de familie.

Click pe următoarea!

Leonardo DiCaprio

Ispita: Kelly Rohrbach

Aici, nimic nou sub soarele verii lui DiCaprio. Aproape că ne-am plictisit să ţinem evidenţa mode­lelor blonde care ajung, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă, iubitele celui mai vestit „lup“ de la Hollywood. Intuim, deci, că această Kelly Rohrbach, cu care celibatarul nostru preferat colindă pe bicicle­tă străzile Los Angelesului şi-ale New Yorkului, unde au fost surprinşi sărutându-se, ar fi modelul blond cu numărul 13 sau 14, pe-acolo, dar nu garantăm. „Leo şi Kelly au petrecut tot mai mult timp împreună în Hamptons şi L.A.“, spune un prieten al actorului de 40 de ani. Dacă vă făceaţi griji pentru Rihanna, a cărei idilă cu sus-numitul nu s-a concretizat, din pă­cate, într-o relaţie serioasă şi s-a terminat în martie, staţi liniştiţi, ajungem şi la ispita ei...

Revenind: noua femeie la care s-a abonat starul veşnic necâştigător de Oscar respectă tiparul, aşa cum au făcut şi Erin Heatherton, Toni Garrn, Bar Refaeli etc. Are doar 25 de ani, e blondă, e model şi a pozat pentru Sports Illustrated. Totuşi, ceva-ceva diferă, spun optimiştii care speră la mai mult: Kelly a studiat la Universitatea Georgetown, a fost jucă­toare de golf profesionistă, dar a cochetat şi cu acto­ria. Aşadar, nu doar o faţă frumoasă… Şi e de înţeles. Exact cum spunea şi Leo: „Îmi plac fetele normale, ştiţi, studente, chelneriţe, genul acela de fete. Care sunt inteligente, amuzante, drăguţe, cu o personali­tate OK“. Da, fix genul acela de fete.

Chris Martin

Ispita: Kylie Minogue

Când i-am văzut pe cei doi dispărând îmbrăţişaţi în negura nopţii de 21 iunie, pe o alee pustie din Londra, la ora târzie de 01.30, am zis: gata, asta da vară fierbinte! Căci nimeni nu s-ar fi aşteptat să-l vedem pe Chris Martin cel decuplat ofici­al de Gwyneth Paltrow, după 12 ani de căsnicie, ţinând-o protector pe prinţesa pop Kylie, care se lipise pur şi simplu de braţul lui, după ce a cântat în concert. El cu şapca trasă pe ochi, ea cu gluga trasă pe cap, pentru a nu fi recunoscuţi. Dar au fost recunoscuţi, iar de-aici până la o dilemă spu­moasă în presă a fost doar un pas. Pentru că, deşi unora le-ar plăcea ca acest cocktail de personali­tăţi – un rocker britanic, romantic incurabil, şi o australiancă extrem de sexy la 47 de ani – să-şi păstreze aroma în timp, unii spun că sunt „doar buni prieteni“ (conform surselor citate de Enqui­rer), un purtător de cuvânt al lui Kylie declarând că „nu sunt împreună, nu e nimic la mijloc, ştiu de la amândoi că sunt prieteni de mult timp“. În plus, pe proaspăt-divorţatul cântăreţ îl ştim într-o relaţie neoficială cu Jennifer Lawrence, cu care petrece mult timp acasă şi-n oraş şi cu care a fost plecat şi-n vacanţe. Dar cu multe întreruperi... Desigur, după un mariaj cu Gwyn, înţelegem nevoia de libertate a lui. Şi ne-ntrebăm dacă e adevărat faptul susţinut de o sursă citată de Daily Mail – anume că „e într-o pauză de la relaţia cu Jen“. Vorba aia, între două, nu te plouă, dar...

Madonna

Ispita: Diplo

Dacă numele acestui toyboy ne sună oarecum cu­noscut, este pentru că s-a vehiculat că s-ar fi iubit cu Katy Perry. Acum ne vom obişnui cu numele acestui producător muzical de succes cu atât mai mult cu cât se pare că a devenit noua cucerire de sezon a Reginei pop! Oficial, este doar colaboratorul de nădejde pentru noul ei album, Rebel Heart, dar unii intuiesc că Diplo, aka Thomas Wesley Pentz, de profesie rapper, pro­ducător, textier şi DJ, a ajuns şi colaborator în privat, conform publicaţiei Star. „Au o relaţie deschisă, fără angajamente, dar care le convine perfect“. Şi chiar din martie au stârnit speculaţii, după ce diva de 56 de ani a postat fotografii cu blondul de 36 de ani, îmbrăţişaţi, într-un bar din Paris, cu menţiunile: „Nici măcar nu ştiu ce fac. Cu Diplo al meu“ şi „Binecuvântaţi în Paris! #livingforlove“. Dubios, nu? Iar apariţia lor ca pereche, la gala Met Ball, din 4 mai, unde s-au îmbrăţişat şi s-au dat în spectacol pe covorul roşu, nu face decât să incite şi mai mult la discuţii: e doar o strategie de promovare a noului ei album sau o distracţie de-o vară?

Rihanna

Ispita: Karim Benzem

Cum ziceam, frumoasa mulatră a trecut repede la atac, în altă ligă: a fotbaliştilor! După o serie de mesaje schimbate pe Twit­ter la Campionatul Mondial de anul trecut, starul francez de la Real Madrid o curtează cu succes de mai bine de o lună. Prima oară i-am văzut pe Karim şi pe Riri, amândoi de 27 de ani, luând micul dejun la cinci dimi­neaţa, în restaurantul cubanez Coppelia din New York, pe 2 iunie.

Au plecat ei sepa­rat, cum continuă să facă şi acum la fieca­re ieşire împreună, dar e primul bărbat cu care a fost fotografiată cântăreaţa atât de des după scandaloasa despărţire de Chris Brown – lucru care spune destule despre o vedetă atât de discretă cu viaţa ei perso­nală, în mod normal. Cei doi au mai ieşit împreună pe 8 iunie, în clubul Henry, din Hollywood, unde Karim ar fi apărut cu un buchet enorm de trandafiri pentru Rihan­na. „Există între ei o chimie extraordinară, se ştiu de un an. S-au văzut de câteva ori şi el deja vrea să fie o relaţie exclusivă“, ar spune o sursă citată de publicaţia Grazia. Una dintre întâlnirile lor discrete chiar a dat de bănuit privind relaţia lor: pe 13 iu­nie, au petrecut patru ore la o cină în re­staurantul preferat al cântăreţei, Giorgio Baldi, din Santa Monica, în intimitatea unei camere private. Chiar dacă artista ezită în a confirma idila, fotbalistul francez – care e şi tatăl unei fetiţe, Mélia (1 an) – are şanse bune să se califice la inima frumoasei din Barbados.

Orlando Bloom

Ispita: Luisa Moraes

După doi ani de peregrinări pe tărâmurile singurătăţii, îl vedem, în sfârşit, pe actorul din Stăpânul inelelor cu o altă femeie, post-divorţ de Miranda Kerr. Şi-a respectat tiparul, alegând să se iubească cu un manechin, de data aceasta de origine braziliană. Bruneta din viaţa lui are 28 de ani şi nu doar că a reuşit să-l convingă pe star să se afişeze pu­blic cu ea, dar l-a fermecat cu totul! Atât de mult, că pe 24 iunie ne-a fost dat să vedem un Orlando complet sedus şi plin de afecţiune, care nu se putea abţine s-o mângâie şi s-o sărute pe Luisa, cu care a savurat sushi, sake şi cocktailuri în resta­urantul Zooma Sushi din Malibu.

Mariah Carey

Ispita: James Packer

Poate nu-i chiar cea mai senzuală ispită dintre cele prezentate, dar cu si­guranţă e cea mai, mmm, interesantă. Pe lângă faptul că nu seamănă deloc cu fostul soţ, Nick Cannon (36 de ani, 1,80 m, afro-american, piept sculptat, tatuaje, artist etc.), ispita în cauză e cea care i-a făcut zile amare şi lui Or­lando Bloom, după ce s-a încurcat cu fosta nevastă a lui, Miranda, acum doi ani. Vorbim de James Packer (47 de ani, 1,98 m, caucazian, cu burtă, om de afaceri etc.), cu care cântăreaţa de 45 de ani a apărut în public, ţinându-se de mână, în Capri, Italia, pe 19 iunie. Cei doi s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, regizorul Brett Ratner, care le-a făcut cunoştinţă acum un an şi ju­mătate în timpul unei vacanţe la Aspen.

Acum, colindă împreună cu gemenii lui Mariah de câteva săptămâni cele mai frumoase destinaţii: Franţa, Israel, Italia. „Se bucură de compania lui. Vacanţa e şansa lor să se cunoască mai bine. Pentru ea, Nick era un băieţel. James e bărbat“, ar fi spus un prieten al divei pentru E! News. „O place foarte mult, vrea s-o răsfeţe încontinuu, pe ea şi pe copii“, spune un alt apropiat, în timp ce sursele TMZ susţin că vizita în Israel, din 26 iunie, ar fi fost dedicată chiar unei „întâlniri pre-logodnă, cu un lider spiritual“. Amândoi sunt fami­lişti convinşi – James are trei copii din căsătoria anterioară, pentru care s-a şi mutat în L.A. Poate acest nou început înseamnă şi o nouă Mariah, după cum punctează un apropiat. „Are mare grijă de ea în ultima vreme: se concentrea­ză pe carieră, pe copii, merge frecvent la sală şi pune sănătatea pe primul loc“. Sperăm că şi pe acest James Packer, care, în ciuda nepotrivirii fizice, pare să fie exact ce-i trebuie artistei pentru a-şi reveni la cea mai bună formă.

foto: guliver/splash news/getty images, hepta, instagram

Modifică Setările