News

Cargo, Class şi 3 Sud Est urcă pe aceeaşi scenă în „Bătălia Muzicii Retro“

Cargo, Class şi 3 Sud Est urcă pe aceeaşi scenă în „Bătălia Muzicii Retro“

Cea mai tare campanie muzicală a sfârşitului de an a început şi vine ca o „cireaşă pe tort”, după un sezon plin de nostalgii, şi la pachet cu o mare provocare: VOTUL!

Universal Music România & MediaPro Music susţin „Bătălia Muzicii Retro”, ce aduce în acelaşi loc, într-o competiţie acerbă şi extrem de apetisantă, artişti de top si legende ale muzicii româneşti – Cargo, Class şi 3 Sud Est.

Campania este implementată la nivel naţional şi se desfăşoară până la finalul lunii noiembrie. Cele trei trupe care au intrat în această „bătălie”- Cargo, 3 Sud Est şi Class – îsi susţin genul muzical pe care îl reprezintă – rock, pop şi electro – şi îşi indeamnă fanii, dar nu numai, să îi susţină, atât în Social Media, cât şi offline – scanând doza de Ursus care duce către un link de votare şi votând pentru stilul muzical preferat.

Pentru a intra în concursul „ Bătălia muzicii retro”, fanii trebuie să intre pe https://momente.cool/batalia-retro, să îşi voteze trupa care reprezintă stilul muzical favorit şi să trimită un scurt mesaj personalizat, în stil retro.

La finalul competiţiei, câtiva norocoşi dintre cei care au votat pentru trupa câştigătoare, se vor bucura de o experienţă de neuitat – o zi alături de idolii lor.

Pofta de vot este deschisă de piesele înscrise în concurs de către trupe: „Ziua vrăjitoarelor” de la Cargo, „Amintirile” de la 3 Sud Est” şi „Toată lumea” de la Class. În mesajele audio pe care trebuie să le înregistreze şi înscrie pe site, fanii trebuie să dedice unei persoane, piesa corespunzătoare formaţiei pe care o votează, printr-o dedicaţie originală, creativă şi în stil retro.

Campania este susţinută în Social Media de o serie de materiale create special (fotografii, video-uri, live sessions, Q&A-s etc), iar battle-ul este moderat de către Alex Mocanu (stand-upper).

Modifică Setările