Royals

Carl Philip şi Sofia ai Suediei, doi ani de când au spus "Da"

Carl Philip şi Sofia ai Suediei, doi ani de când au spus "Da"

STOCKHOLM, SWEDEN - JUNE 13: Prince Carl Philip of Sweden is seen with his new wife Princess Sofia of Sweden after their marriage ceremony at The Royal Palace on June 13, 2015 in Stockholm, Sweden. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Ieri, s-au împlinit doi ani de la cea mai recentă nuntă regală care a avut loc în Suedia, cea a Prinţului Carl Philip, în vârstă de 38 de ani, cu Sofia fostă Hellqvist, în vârstă de 32 de ani.

[caption id="attachment_384579" align="alignnone" width="640"] Anul acesta, vor deveni a doua oară părinţi[/caption]

Multe s-au întâmplat din 13 iunie 2015 şi până acum: cei doi soţi au devenit deja părinţii unui băieţel de un an, Prinţul Alexander, şi îl aşteaptă şi pe cel de-al doilea lor copil, care se va naşte în septembrie.

Şi, cum era de aşteptat, Carl Philip şi Sofia au marcat evenimentul, chiar prinţul suedez declarând asta în timpul unui seminar la care a participat ieri: "Merg acasă să sărbătoresc cu soţia mea şi fiul nostru."

Prinţul Alexander s-a născut pe 19 aprilie 2016

Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 13 iunie 2015, la un eveniment onorat şi de prezenţa a numeroşi membri ai familiilor regale europene: Contele şi Contesa de Wessex, Prinţul Frederik şi Prinţesa Mary ai Danemarcei, Regina Maxima a Olandei, Prinţul Haakon şi Prinţesa Mette-Marit ai Norvegiei.

Fotografia oficială de nuntă

Prinţesa Estelle, fiica cea mare a Prinţesei Victoria a Suediei, pe atunci în vârstă de trei ani, a fost domnişoară de onoare la acest fericit eveniment. Rochia de mireasă a Sofiei, cu dantelă şi trenă lungă, a fost o creaţie a designerului suedez Ida Sjöstedt. La rândul lui, mirele a fost deosebit de chipeş în uniforma lui militară, de ceremonie.

Modifică Setările