News

Carla Bruni a strălucit la Cannes. Fosta primă-doamnă a Franţei a purtat alb

Carla Bruni a strălucit la Cannes. Fosta primă-doamnă a Franţei a purtat alb

attends the screening of "Sink Or Swim (Le Grand Bain)" during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 13, 2018 in Cannes, France.

Este una dintre cele mai frumoase prime-doamne pe care le-a avut Franţa, iar Carla Bruni a dovedit încă o dată că merită toate aprecierile publicului. Soţia lui Nicolas Sarkozy a reuşit să întoarcă privirile la cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, păşind pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie de un alb imaculat.

Fotomodel de origine italiano-franceză a arătat spectaculos în lumina reflectoarelor. La cei 50 de ani ai săi, fosta primă-doamnă arată foarte bine, iar alegerea ei vestimentară pentru acest eveniment a fost una cu care a câştigat.

Carla a mizat pe o ţinută simplă, dar de efect. A purtat o rochie lungă, de un alb imculat, un model cu decolteu adânc în formă de V şi cu fusta lungă până în pământ. Iar ca outfitul de red carpet să fie unul de impact, a mizat pe o accesorizare puternică. Carla a purtat un colier lung, cu pietre peţioase, care îi marca decolteul, şi o brăţară cu diamante. Bruni a participat la o gală fashion în Cannes, dar şi la premiera filmului "Sink Or Swim (Le Grand Bain)", purtând aceeaşi ţinută glamour.

Foto: Getty Images

Modifică Setările