News

Carmen Brumă, campioana maratonului din weekendul trecut FOTO

Carmen Brumă, campioana maratonului din weekendul trecut FOTO

Vedeta a reuşit performanţa de a ieşi pe primul loc la Bucharest Intenational 10K.

Carmen Brumă a concurat alături de 800 de alergători din 20 de ţări, printre care nume celebre din atletismul românesc precum Gabriela Szabo, Constantina Diţă, Anişoara Cuşmir şi Paula Ivan, şi a obţinut locul fruntaş la categoria sa. Mai exact, a alergat 10 kilometri în 44,54 minute, de altfel, şi cel mai bun timp al său de până acum.

"Bravo! Foarte tare! Simt foarte rar şi atunci cu multă economie sentimentul de respect. Acum însă, respectul este recomandat în cantităţi industriale. Respect la superofertă! BRAVO!", a scris Mircea Badea pe contul lui de socializare, mândru de performanţa iubitei sale.

"Felicitări, Carmen! Eşti un exemplu de voinţă şi disciplină şi mă bucur că rezultatele nu au întârziat să apară şi că toată lumea poate înţelege aceste lucruri despre tine!", a scris şi buna sa prietenă, Adina Halas.

Constantina Biţă şi Carmen Brumă.

Carmen Brumă a mai participat până acum la mai multe competiţii de acest tip, precum Maratonul Internaţional Bucureşti, Maratonul DHL, Maratonul Reîntregirii Neamului, Crossul Pădurii, având la activ un maraton de 42,195 km şi 4 semimaratoane, precum şi două curse de 10 kilometri câştigate.

Bucharest International 10K este o competiţie organizată de campioana mondială la maraton Constantina Diţă. Au participat 800 de alergători din 20 de ţări, atleţi din elita mondială veniţi în România special pentru această competiţie care are şanse să fie înscrisă în circuitul internaţional.

Gabriela Szabo şi Carmen Brumă.

Traseul cursei de 10km este plat şi rapid şi oferă oportunitatea unui record personal competitiv pentru atleţii profesionişti sau amatori.

Startul a fost dat pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, iar concurenţii au alergat până în centrul Bucureştiului trecând pe lângă cele mai importante obiective turistice. Sosirea a avut loc în acelaşi punct cu cel de start.

Modifică Setările