News

Carmen Brumă, intervenţie la nivelul feţei: "Abia aştept să vă arăt rezultatele"

Carmen Brumă, intervenţie la nivelul feţei: "Abia aştept să vă arăt rezultatele" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Arată ca o adolescentă, deşi nu are intervenţii estetice, iar singurul ei aliat e sportul. Acum, Carmen Brumă a recurs la o schimbare. Vedeta a optat pentru o procedură nechirurgicală la nivelul feţei.

„Pentru cei care nu au prins subiectul, mi-am făcut o procedură nechirurgicală, estetică, pentru îmbunătăţirea laxităţii tegumentare. Sunt foarte bine. Mă recuperez foarte repede. Abia aştept să vă pot arăta fără filtru rezultatele, când o să-mi cadă cojiţele, pentru că în acest moment am un soi de cojiţe pe care trebuie să le las să cadă în mod natural”, a spus Brumă pe o reţea de socializare.

Carmen face minuni şi reuşeşte să obţină rezultate spectaculoase cu regimul de viaţă pe care îl recomandă. De curând, Bogdan Boantă i-a recunoscut meritele după ce a reuşit să scape de 10 kilograme.

„În regimul ăsta mi-a plăcut că am avut trei mese principale şi două gustări. Nu le-am avut pe oră, că la noi e un pic ciudat, cu programul,dar am încercat pe cât posibil să respect. N-am mâncat carbohidraţi. Aveam voie o dată pe săptămână paste integrale r cu roşii. Pizza nu aveam voie. Pofta a rămas, cu toate că am slăbit şi am ţinut regim. Acum am terminat cele 8 săptămâni. O să ţin în continuare cont. Mi-ar plăcea să mai slăbesc vreun kilogram, dar apoi să pun masă musculară, să merg la sală, că zici că sunt ca un pui”, a spus Bogdan Boantă la Antena Stars.

 

Modifică Setările