Vedete

Carmen Grebenişan a fost cerută în căsătorie. Cu cine se iubeşte vedeta de aproape un an de zile

Carmen Grebenişan a fost cerută în căsătorie. Cu cine se iubeşte vedeta de aproape un an de zile camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A primit inelul! Carmen Grebenişan, vedeta care a făcut echipă cu Alina Ceuşan la Asia Express, a fost cerută în căsătorie de iubit! Totul s-a întâmplat într-un mod neaşteptat!

La începutul acestui an s-a aflat că frumoasa Carmen Grebenişan trăieşte o nouă poveste de iubire, chiar după aventura de la Asia Express. Aceasta este într-o relaţie cu un bărbat care nu este deloc cunoscut în lumea mondenă. Este vorba despre Alex Militaru. Se ştie că acesta este încă student. Vedeta declara acum ceva vreme: "Sunt bine cam din februarie.  Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să ştiu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spaţiul meu, dar să ştiu că e acolo. E foarte frumos şi lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aş fi propus nu m-aş fi gândit la asta. 

Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine şi ne-am apropiat după. Am empatizat şi s-au întâmplat alte lucruri.", a declarat Carmen la Antena Stars. 

Iată cât de rapid a evoluat relaţia lor, el a şi cerut-o în căsătorie, iar ea a spus marele DA. Vedeta a făcut totul public pe Instagram. Acolo a postat mai multe poze şi un mesaj: "Total neaşteptat! DA"

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările