News

Carmen Iohannis a mers la vot fără preşedintele Klaus Iohannis. Pentru ce ţinută a optat FOTO&VIDEO

Carmen Iohannis a mers la vot fără preşedintele Klaus Iohannis. Pentru ce ţinută a optat FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Dacă până acum cuplul prezidenţial era văzut mergând împreună la vot, iată că de data aceasta şeful statului şi soţia sa au mers separat la urne.

L-am văzut pe Klaus Iohannis votând la Bucureşti, ieri dimineaţă, la Liceul Jean Monnet, şi toată lumea se aştepta să-l vadă însoţit de Carmen Iohannis, aşa cum se întâmpla de fiecare dată. Iată însă că, de data aceasta, preşedintele şi soţia sa au mers separat la urne. Şi asta pentru că Prima Doamnă a preferat să rămână la Sibiu, acolo unde locuieşte şi activează ca profesor de liceu.

Aşa se face că, în timp ce şeful statului era fotografiat şi intervievat în Capitală, Carmen Iohannis era aşteptată la urne de jurnaliştii din Sibiu. Potrivit celor de la turism.bzi.ro, soţia preşedintelui a votat la o secţie de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Sibiu, la o oră la care se inregistrau cozi la toate secţiile de votare de la această şcoală. 

Carmen Iohannis a ales să poarte, în ziua votului, o rochie etui albă, mulată şi scurtă până la genunchi, cu o geacă de piele nude, sandale şi geantă albă.

Iată ce le-a declarat jurnaliştilor de la "Tribuna Sibiului":

Modifică Setările