News

Carmen Iohannis, elegantă la întâlnirea cu preşedintele american şi soţia sa, Melania Trump

Carmen Iohannis, elegantă la întâlnirea cu preşedintele american şi soţia sa, Melania Trump

O nouă întâlnire între preşedintele Klaus Iohannis şi omologul lui american. Cei doi s-au regăsit la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii prezenţi la Adunarea Generală ONU.

Liderul de la Palatul Cotroceni şi soţia sa, Carmen Iohannis, s-au fotografiat cu Donald Trump şi soţia acestuia, Melania Trump, cu ocazia celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU. „Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU” a fost mesajul preşedintelui Klaus Iohannis scris în dreptul fotografiei postate pe contul său de Facebook.

La această întrunire, urmată de o recepţie oferită de preşedintele SUA, Carmen Iohannis şi-a impus din nou stilul personal şi preferinţa pentru culorile pastel, purtând o rochie din tafta satinată bleu, de lungime medie, care i-a pus perfect în evidenţă silueta. La creaţia semnată de Eli Lăslean, designerul său preferat, Prima Doamnă a purtat o pereche de pantofi de culoare roz fondant, de la Prada. De altfel, această apariţie a Primei Doamne a României a fost apreciată de specialiştii de modă, dat fiind faptul că a respectat protocolul, dar şi că a fost o alegere foarte stylish.

Ţinuta lui Carmen Iohannis de la recepţia oferită de Donald Trump oficialilor ONU a fost creată de Eli Lăslean în atelierele ELLIS.

Nici Melania Trump nu a fost mai prejos, Prima Doamnă a Americii îmbrăcând o rochie neagră, cu un croi simplu, dar care i-a venit ca turnată, scoţându-i în evidenţă silueta silfidă. La capitolul hairstyle, cele două Prime Doamne au mers pe ideea de coafuri lejere, iar make-up-ul a fost unul discret.

Interesant este că ambele Prime Doamne au optat pentru un model de rochie "parte peste parte", care flatează zona bustului.

Klaus şi Carmen Iohannis au fost invitaţi ulterior, alături de ceilalţi şefi de stat şi de guvern, la o recepţie oferită de preşedintele SUA, Donald Trump.

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un discurs  în cadrul Adunării Generale a ONU susţinând că, în continuare, conflictele din regiunea Mării Negre rămân „o ameninţare serioasă“ pentru România şi ţările din jur, subliniind în acelaşi timp că societatea contemporană se confruntă mai multe probleme, cum sunt terorismul sau migraţia.

Modifică Setările