Fashion

Carmen Iohannis se îmbracă de la Nicolle Stănese

Carmen Iohannis se îmbracă de la Nicolle Stănese

Sibiul s-a dovedit a fi liantul acestei noi colaborări, ce se anunţă a fi fructuoasă.

De când Nicolle Stănese s-a reîntors la Sibiu, oraşul său natal, proiectele din televiziune au trecut pe un loc secund, fosta gazdă a show-ului "Bake Off" de la Pro TV concentrându-se pe propriul business, linia vestimentară Melor.

Zilele trecute, Nicolle Stănese a fost vizitată la atelier de însăşi Carmen Iohannis, care la rândul ei a preferat să rămână să locuiască la Sibiu, pentru a le preda în continuare elevilor săi limba engleză.

”Am invitat-o la noi, pentru că mi-am dorit să vadă ceea ce facem aici. I-au plăcut hainele noastre, chiar şi-a luat nişte rochiţe, paltonaşe…”, a spus Nicolle Stănese pentru oradesibiu.ro.

   

Cum era de aşteptat, cele două au discutat şi despre o viitoare colaborare. ”Eu am studiat de ceva vreme ţinutele ei şi m-am familiarizat cu stilul dânsei. Aşa că i-am propus să se lase pe mâna noastră, să îi realizăm noi o parte din ţinutele pe care le va purta în perioada următoare. Pentru că i-a plăcut stilul nostru, a acceptat”, dezvăluie Nicolle Stănese, în exclusivitate pentru Ora de Sibiu.

Aşa că e de aşteptat ca, în următoarele sale vizite şi apariţii publice, Prima Doamnă să poarte outfituri ale brandului Melor. ”Pentru noi este o onoare că doamna Iohannis a acceptat să îmbrace hainele făcute de noi. Împreună cu fratele meu vom crea ţinutele dar ne vom consulta şi cu doamna Iohannis. Ea este o persoană care ştie ce îi vine bine, elegantă, simplă. Ţinutele vor fi în concordanţă cu aceste atuu-uri ale ei. Vom merge pe croieli simple, pentru că aşa îşi doreşte şi aşa îi stă bine”, mai spune vedeta de televiziune şi patroana brandului Melor.

  

”Culorile nu vor fi ţipătoare. Mergem pe pasteluri, albastru royal îi stă foarte bine…vor fi ţinute absolut decente, la fel cum este şi doamna Iohannis”, a completat ea.

Cât despre faptul că ţinutele lui Carmen Iohannis sunt intens mediatizate, Nicolle spune că nu se teme că va intra în atenţia criticilor. ”Eu cred că sunt nedrept comentate în sens negativ. Ea mereu este decentă, nu iese cu nimic în evidenţă în sens negativ…Suntem noi mult prea cârcotaşi, pentru că, de exemplu, ţinutele Primei Doamne a Franţei nu sunt comentate atât de intens…”, spune Nicolle.

  

Carmen Iohannis a apelat, până acum, la desgineri autohtoni precum Eli Lăslean, Andreea Tincu, Alexandru Ciucu şi Stephan Pelger.

Modifică Setările