News

Carmen Iohannis şi-a scos elevii la o acţiune caritabilă FOTO

Carmen Iohannis şi-a scos elevii la o acţiune caritabilă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Pentru al doilea an consecutiv, Prima Doamnă a ales să le facă o bucurie copiilor cu dizabilităţi.

Carmen Iohannis Craciun 2016

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, împreună cu elevii clasei unde este dirigintă, a oferit luni cadouri copiilor internaţi la Spitalul de psihiatrie 'Dr. Gheorghe Preda' din Sibiu.

"Cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi acestor copii este dragostea noastră! Spitalul de psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu, secţiile de recuperare neuropsihomotorie, neurologie şi psihiatrie pediatrică", a scris Carmen Iohannis pe contul ei de socializare.

Directoarea spitalului de psihiatrie, Denisa Nicoară, a confirmat pentru Agerpres că soţia preşedintelui României face acest gest de Crăciun pentru al doilea an consecutiv.

"Da, doamna Carmen Iohannis a venit astăzi, cu elevii ei, din clasa ei de la Liceul 'Gheorghe Lazăr'. Le-au adus la toţi copiii internaţi astăzi la recuperare, peste 30 de copii, pungi. A fost un gest foarte frumos. Este al doilea an când vine. Şi anul trecut a făcut acest gest, foarte discret, ne-am trezit cu ei pe secţie. Este un gest din inimă. Le-au cântat colinde la copii şi în salon", a spus Denisa Nicoară.

Carmen Iohannis s-a mai implicat în 2016 şi în ajutorarea nou-născuţilor prematuri din Maternitatea Sibiu, participând la un maraton caritabil.

Modifică Setările