Fashion

Carmen Iohannis uimeşte din nou Parisul, într-o ţinută "văratică"

Carmen Iohannis uimeşte din nou Parisul, într-o ţinută "văratică" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Prima Doamnă l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială din Franţa, unde sunt oaspeţii cuplului Macron. Iată ce ţinută a ales pentru această întâlnire.

Carmen şi Klaus Iohannis au răspuns pozitiv invitaţiei lui Brigitte şi Emmanuel Macron de-a le fi oaspeţi de onoare la Palatul Elysee. Vizita cuplului prezidenţial român vine la puţin timp după prezenţa lor la Ziua Armistiţiului, când zeci de oficiali şi lideri de stat s-au întâlnit la Paris.

Şi de această dată, Prima Doamnă a optat pentru o creaţie Andreea Tincu, mânecile transparente ale rochiei cloş din brocart alb fiind un detaliu-semnătură al noii sale colecţii. Dar, dacă data trecută i-am admirat ţinuta de seară, cu aceleaşi mânecuţe din tul, de această dată rochia aleasă pentru întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris, pare prea "văratică" în contextul dat, mai ales în combinaţie cu pantofii şi clutch-ul roz pal.

Astăzi, în schimb, la inaugurarea aşa-numitului sezon cultural Franţa - România, la Catedrala St. Louis des Invalides, Prima Doamnă a optat pentru o rochie cu decolteu în V şi mânecă trei sferturi, cambrată pe talie, într-o nuanţă elegantă de albastru regal (similară celei a cravatei preşedintelui), mult mai potrivită pentru eveniment - deşi şi aceasta avea mânecile cu şliţ pe mijloc. (vezi galeria foto)

Modifică Setările