Fashion

Carmen Iohannis vs. Brigitte Macron. Ce Primă Doamnă are picioare mai frumoase?

Carmen Iohannis vs. Brigitte Macron. Ce Primă Doamnă are picioare mai frumoase? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Două soţii de preşedinţi care sfidează timpul, dar şi eticheta. Cu toate acestea, sunt şi cele mai simpatizate. Care dintre ele e mai fit?

Carmen Iohannis (58) şi Brigitte Macron (65) s-au plăcut de prima oară când s-au văzut. Soţia preşedintelui român şi omoloaga sa din Franţa nu doar că sunt amândouă profesoare de limba engleză, dar au şi aceeaşi poftă de viaţă şi acelaşi stil vestimentar. În ciuda tuturor criticilor, cele două Prime Doamne preferă ţinutele tinereşti, fustele scurte, hainele cambrate şi pantofii stiletto cu toc de 10 cm.

Desigur, ambele soţii de preşedinţi sunt atente la silueta lor şi au şi picioare foarte frumoase. Lucru pe care l-am putut vedea încă o dată şi la ultima lor întâlnire de la Paris, la Centrul Naţional de Artă George Pompidou. Surâzătoare, vădit bucuroase de revedere, păreau ca două surori. Una blondă, una brunetă, împărtăşind preferinţa pentru garderoba şic, care le pune în valoare atuurile feminine. Carmen Iohannis într-un pardesiu din cashmire ivory, purtat peste o rochie albastră din stofă de mătase, ambele din colecţia Andrea Tincu toamnă-iarnă 2019, iar Brigitte Macron într-o rochie din tweed semnată Louis Vuitton, cu pantofi şi pardesiu bleumarin.

Care dintre ele credeţi că are picioare mai frumoase? Carmen Iohannis sau Brigitte Macron?

Comentarii

Modifică Setările