Evenimente

Carmen Negoiţă îşi încearcă norocul la „Bravo, ai Stil!”

Carmen Negoiţă îşi încearcă norocul la „Bravo, ai Stil!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Celebritatea le-a adus în concurs. Eleganţa le susţine în luptă. Stilul le va decide victoria! Carmen Negoiţă şi Olga Verbiţchi întregesc seria concurentelor celui de-al şaptelea sezon „Bravo, ai Stil!”.

Carmen Negoiţă este una dintre cele mai influente personalitaţi din mediul online, în ceea ce priveşte abordările stilistice şi aspecte dintre cele mai diverse de stil de viaţă. Cu o energie inepuizabilă, femeie de afaceri, mamă a doi copii deja trecuţi de vârsta adolescenţei, pasionată de modă şi capabilă în permanenţă să se reinventeze şi să inspire prin alegerile sale, Carmen Negoiţă este nerabdătoare să raspundă unei provocări uriaşe, ce se va consuma, de aceasta dată, în faţa milioanelor de telespectatori - „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag şi rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> şi concepeam ţinute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuţie şi să mă mai joc cu stilurile...”, a declarat Carmen Negoiţă.

Olga Verbiţchi este o tânără cântăreaţă, care la doar 20 de ani se bucură deja de recunoaşterea unui public larg, atât în Republica Moldova, ţara de provenienţă, cât şi în România. Este absolventă a Liceului de Arte din Chişinău, studentă la Actorie, în Bucureşti, pasionată de muzică, în toate manifestările ei, şi de dans. A colaborat cu artişti precum Damian Drăghici, Kio şi DJ Sava. Aflată mereu în căutarea noului şi a esteticului, Olga speră să îşi definească şi rafineze stilul în cadrul competiţiei „Bravo, ai stil! Celebrieties”.

„Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experienţa în sine şi din dorinţa de a evolua; de mică, de când am început să cânt şi am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să deţin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare şi prin ceea ce alegi să porţi, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicţie cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi”, a declarat Olga Verbiţchi.

Carmen Negoiţă şi Olga Verbiţchi se alătură astfel celorlalte concurente deja anunţate: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy şi Mădălina Pamfile.

 

 

Modifică Setările