News

Carmen Negoiţă, sexy şi stylish în vacanţa din Tenerife

Carmen Negoiţă, sexy şi stylish în vacanţa din Tenerife camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Vedeta a petrecut o vacanţă de neuitat în Tenerife, destinaţie pe care a ales-o în primul rând pentru clima blândă din luna ianuarie, dar şi pentru frumuseţile naturale impresionante.

Carmen-Negoita-tenerife-4

Pe insula din Oceanul Atlantic, Carmen a închiriat o maşină şi a condus pe drumurile şerpuitoare de pe marele vulcan Teide. Astfel a ajuns aproape de vârful muntelui, de unde a admirat unul din cele mai frumoase apusuri de soare văzute până atunci.

„Pe vulcanul Teide am descoperit un peisaj incredibil. Ai senzaţia că eşti pe planeta marte, mai ales că, la apus, solul devine şi mai roşiatic. Este o experienţă uimitoare”, spune Carmen Negoiţă.

Fashion bloggerul a parcurs întreaga insulă cu maşina şi a ajuns chiar şi în sătucul Masca, situat între munţi, locul unde se spune că se adăposteau piraţii de odinioară.

Vacanţa în Tenerife, în perioada în care România se afla sub nămeţii de zăpadă, a reprezentat şi ocazia de a profita de vremea caldă şi de a face plajă, dar şi sporturi acvatice. Carmen a învăţat astfel să facă SUP (Stand Up Paddling), mai exact să vâslească, stând în picioare pe o placă ce pluteşte pe apele liniştite ale unei lagune.

Carmen-Negoita-tenerife-8

“Am cunoscut un instructor român, stabilit în Tenerife, care m-a învăţat să îmi ţin echilibrul pe placă şi, cel mai important, să îmi înving teama de apă adâncă şi răul de mare respirând corect. În Tenerife am făcut şi pentru a doua oară în viaţa mea surf. Sunt sporturi pe care îmi doresc să le aprofundez”, spune fashion bloggerul.