News

Carmen Tănase părăseşte Capitala. De ce a decis actriţa să se mute: "Cred că e partea cea mai bună din această pandemie"

Carmen Tănase părăseşte Capitala. De ce a decis actriţa să se mute: "Cred că e partea cea mai bună din această pandemie"

Pandemia a schimbat-o total. Carmen Tănase a decis să se mute din Bucureşti  şi să se apuce de agricultură. Actriţa visează să îşi petreacă viaţa într-un loc liniştit, unde sirenele nu au ce să caute.

“Merg într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a mărturisit Carmen Tănase la Antena 3.

Ba mai mult, actiţa nu crede că ar trebui să se facă deosebiri între cei vaccinaţi şi cei nevaccinaţi.

"Nu sunt de acord să fie cineva condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc,  nu eu iau aceste măsuri, aberante după părerea mea,

 

Comentarii

Modifică Setările