News

Carmen Tănase, reacţie vehementă vizavi de operaţii estetice. A apelat vreodată actriţa de 58 de ani la bisturiu?

Carmen Tănase, reacţie vehementă vizavi de operaţii estetice. A apelat vreodată actriţa de 58 de ani la bisturiu?

Este una dintre actriţele cu greutate în lumea filmului românesc. O frumuseţe răpitoare şi naturală la cei 58 de ani, Carmen Tănase spune ce părere are despre tinerele care apelează la operaţiile estetice.

Carmen Tănase a vorbit deschis în emisiunea Oanei Turcu despre tinerele care folosesc operaţiile estetice excesiv, denaturându-şi aspectul fizic. „Operaţiile astea, care au un scop diabolic, fetele astea toate arată într-un fel... Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel. Botul ăla de raţă le face să fie de zici că sunt surori gemene. Eu fug de chestia asta… Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată. Dar unde văd această uniformizare, probabil că pic şi eu în extrema cealaltă. Nu vreau să fiu la fel ca toată lumea, nici toată lumea să fie la fel ca mine“, a declarat actriţa Carmen Tănase.

Carmen Tănase a vorbit şi despre tendinţa de a face aceleaşi lucruri precum toată lumea, menţionând că nu mai e dispusă să se ”alinieze” trendurilor. „Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă. Nu suntem la fel! Deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Faptul că tindem să devenim la fel, să vedem aceleaşi filme... Toată planeta vede aceleaşi filme şi seriale. Această cultură de masă mi se pare foarte periculoasă“.

Modifică Setările