News

Carmen Trandafir, lacrimi pentru Mihaela Runceanu. Ce semnificaţie are această zi

Carmen Trandafir, lacrimi pentru Mihaela Runceanu. Ce semnificaţie are această zi

I-a fost mentor, alături de ea a făcut primii paşi în muzică, dar a pierdut-o mult prea devreme. Carmen Trandafir trăieşte cu emoţie această zi, cea în care s-a născut Mihaela Runceanu.

Artista a fost omorâtă cu ani în urmă în garsoniera ei din Bucureşti.

“Pentru voi, muguri noi, un cântec pe care nu îl mai pot asculta din acea zi terifiantă în care am condus-o pe ultimul drum printre zecile de mii de oameni ieşiţi pe străzile din Buzău, oraşul său natal.

Cu doar câteva zile înainte, noi, elevii, ne adunasem în curtea Şcolii Populare de Artă, îmbrăcaţi în cele mai frumoase haine de scenă (le alesese chiar ea pentru noi) la ultima repetiţie pentru recitalul clasei. Era 1 noiembrie. Ziua în care Mihaela nu a mai ajuns la şcoală, a ajuns, în schimb, vestea şocantă. Hainele strălucitoare au fost înlocuite cu haine negre. Pe 4 noiembrie, în locul recitalului pe scenă, eram doar un alai cernit în urma ei...şi acel cântec răsuna la infinit în difuzoare.

Ştiu că e tristă postarea..dar aşa a fost şi este pierderea bruscă şi neaşteptată a profesoarei, a omului, a mamei noastre, a fiicei iubite, a ARTISTEI MIHAELA RUNCEANU.

4 MAI este ziua în care s-a născut”, spune Carmen Trandafir.

 

Modifică Setările