Kate & William

Carole Middleton rupe tăcerea după 15 ani. Ce a avut de declarat soacra Prinţului William?

Carole Middleton rupe tăcerea după 15 ani. Ce a avut de declarat soacra Prinţului William? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

De când Kate i-a intrat în graţii Prinţului William, familia Middleton a păstrat o tăcere de mormânt. Carole şi Michael Middleton au fost mereu cuscrii ideali, cu care Regina Elisabeta părea să aibă o relaţie nemaipomenită.

Dat fiind faptul că de-a lungul celor 15 ani de relaţie ai fiicei sale, Kate, Carole n-a făcut nicio declaraţie publică, decizia ei de a acorda nu unul, ci două interviuri într-o singură săptâmână, i-a făcut pe mulţi să fie sceptici. Şi asta pentru că mulţi pun această decizie pe seama dorinţei de a distrage atenţia de la presupusa ceartă dintre Kate Middleton şi Meghan Markle.

Carole a vorbit în aceste interviuri atât despre cum a fost afectată viaţa ei de familie de când a devenit soacra Prinţului William, dar şi despre începuturile business-ului ei, la care au dat o mână de ajutor şi Kate, Pippa şi James, cei trei copii ai cuplului. Vorbind despre atenţia publică, câştigată în urma nunţii lui Kate cu William, Carole a declarat că nu se consideră o celebritate şi că nu-şi doreşte să devină una, singura ei grijă fiind business-ul ei şi evoluţia acestuia de-a lungul anilor.

De altfel, o sursă din anturajul familiei Middleton a declarat că decizia lui Carole (63) de a acorda aceste interviuri a fost luată cu acordul familiei sale, implicit a fiicei Kate şi a ginerelui William. ”Staţi fără grijă, Carole n-ar fi făcut asta dacă ar fi întâmpinat vreo obiecţie. În toţi aceşti ani, ea n-a călcat greşit. Sigur a cerut aprobarea lor. A fost o decizie de familie. (...) Kate i-a dat mesaj pentru a-i ura noroc înainte de şedinţa foto, ceea ce înseamnă că fiica cea mare ştia tot despre interviu.”, a declarat o sursă.

Cât despre afacerea ei cu organizarea de evenimente, Carole a mărturisit că a luat fiinţă pe când era însărcinată cu mezinul ei, James, şi că de-a lungul anilor toţi cei trei copii s-au implicat. De altfel, şi-n prezent, Carole le cere părerea copiilor ei când vine vorba de anumite proiecte. ”Pentru că toţi au crescut odată cu business-ul, Party Pieces face parte din viaţa lor. Încă le cer părerea şi îi întreb ”Ce părere aveţi despre asta?”. Catherine a inaugurat brandul First Birthday – alegea produsele. Pippa a pus pe picioare blogul, căci n-aveam unul. Iar James a venit cu ideea de a personaliza torturile”, a mărturisit Carole Middleton pentru Good Housekeeping.

Modifică Setările