News

Carrie Fisher ştia când va muri. James Blunt face o dezvăluire şocantă!

Carrie Fisher ştia când va muri. James Blunt face o dezvăluire şocantă!

Actriţa Carrie Fisher şi-ar fi prezis moartea. Dezvăluirea a fostă făcută de către cântăreţul James Blunt, 42 de ani, care a stat în casa actriţei din Los Angeles, în timp ce înregistra albumul său de debut, "Back To Bedlam".

carrie fisher

Conform artistului, regretata Carrie Fisher ar fi ştiut că va muri curând. El a găsit un cartonaş cu Prinţesa Leia în casa actriţei, cartonaş pe care era scrisă data la care aceasta s-a născut şi data la care urma să moară, februarie 2017. Astfel, starul din filmul "Star Wars" ar fi făcut o predicţie legată de moartea sa.

"Carrie avea un carton în casă cu ea întruchipând-o pe Leia, iar pe el era scrisă ziua de naştere şi data la care va muri", a declarat James pentru revista Sunday Times Culture. Chiar dacă nu-şi mai aminteşte exact ziua, el spune că este o dată foarte apropiată, undeva în februarie 2017 : " Mă gândeam că este prea devreme".

GettyImages-463907932

Fisher l-a invitat pe James să stea în casa sa, după ce s-au întâlnit în Los Angeles şi au discutat despre albumul de debut al artistului. Cei doi au avut o legătură strânsă şi Fisher, pe care cântăreţul a descris-o ca fiind "mama lui americană", a devenit naşa fiului său în vârstă de un an.

Vedeta din "Star Wars", Carrie  Fisher a murit la 60 de ani, într-un spital din Los Angeles, pe 27 decembrie, la doar o zi după ce a suferit un atac de cord în timpul unui zbor din Londra către Los Angeles.

Foto: Getty Images.

Modifică Setările