News

Casa cântăreţei Mariah Carey, prădată de hoţi! Iată ce pagubă au făcut şi unde se afla artista la acel moment

Casa cântăreţei Mariah Carey, prădată de hoţi! Iată ce pagubă au făcut şi unde se afla artista la acel moment

Mariah Carey

Deşi au sisteme de securitate costisitoare, casele celebrităţilor de la Hollywood cad des pradă hoţilor. Aşa s-a întâmplat, din păcate, şi cu reşedinţa artistei Mariah Carey din Los Angeles. Casa artistei a fost prădată de hoţi Potrivit TMZ, casa artistei din Los Angeles a fost prădată de hoţi în timp ce aceasta se afla în New York, aşadar, din fericire, Mariah Carey nu a fost rănită în acest proces. Totuşi, paguba suferită de artistă de ridică la 50.000 de dolari, hoţii plecând cu ochelari şi genţi semnate de designeri celebri.

Dar cum s-a întâmplat una ca asta? Ei bine, chipurile, alarmele s-au declanşat, într-adevăr, numai că echipa de securitate a artistei nu le-a sesizat decât câteva ore mai târziu. Da, hoţii au pătruns în reşedinţa artistei la ora 3 noaptea şi au avut tot timpul din lume pentru a jefui locuinţa înainte ca cei responsabili să-şi dea seama de cele întâmplate. Ne închipuim că cineva a rămas fără serviciu după isprava asta...

Cât despre hoţi, aceştia nu au fost găsiţi încă, poliţia investigând incidentul la această oră. În ultimul an, mai mulţi artişti au fost prădaţi de hoţi. Jason Derulo, David Spade, Emmy Rossum, Scott Disick şi alţii au fost jefuiţi anul acesta.

foto: arhivă / Instagram

Modifică Setările