News

Casă de piatră! Fotbalistul Bastian Schweinsteiger s-a căsătorit astăzi cu Ana Ivanovic

Casă de piatră! Fotbalistul Bastian Schweinsteiger s-a căsătorit astăzi cu Ana Ivanovic

După nunta slovacei Dominika Cibulkova, a venit rândul unei alte jucătoare de tenis, mai celebră şi chiar şi mai frumoasă, să ajungă la altar. Este vorba despre sârboaica Ana Ivanovic, care-şi dispută cu Maria Sharapova titlul de cea mai atrăgătoare tenismană din lume şi care a devenit, astăzi, doamna Schweinsteiger. Bastian Schweinsteiger, căpitanul echipei naţionale de fotbal a Germaniei, a radiat de fericire alături de tânăra lui soţie, ceremonia de nuntă a celor doi având loc la Veneţia, cel mai romantic loc posibil pentru un astfel de eveniment. Ana şi Bastian După doi ani de relaţie, Ana şi Bastian au făcut azi marele pas, fiind fotografiaţi la ieşirea din Primăria oraşului Veneţia, intrând apoi într-o barcă şi îndreptându-se către locul petrecerii.

Ana a purtat o rochie albă cât se poate de simplă, care i-a venit perfect, în timp ce fotbalistul a arătat şi el foarte elegant în costumul lui de culoare închisă.

ana ivanovic 3

Printre invitaţii la nuntă s-au numărat numeroase personalităţi sportive, precum antrenorul german de fotbal Joachim Low, fotbalistul Thomas Muller, jucătoarea de tenis Angelique Kerber şi schiorul Felix Neureuther, cavalerul de onoare a lui Bastian.

52119832 Athletes Bastian Schweinsteiger and Ana Ivanovic were married in Venice, Italy on July 12, 2016. The bride glowed in a simple keyhole white gown with ruffles that flowed down her body. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY
Ana Ivanovic

Încă n-am aflat dacă la nuntă a fost prezentă şi Sorana Cîrstea, jucătoarea noastră de tenis, care este cea mai bună prietenă a miresei. ana ivanovic