News

Casa în care a murit actriţa Brittany Murphy, scoasă la vânzare

Casa în care a murit actriţa Brittany Murphy, scoasă la vânzare

Vila din Los Angeles, în care actriţa Brittany Murphy şi soţul ei Simon Monjack au decedat, este din nou scoasă la vânzare. Brittany Murphy şi Simon au decedat în această casă Potrivit TMZ, casa din Hollywood Hills a actriţei este listată din nou pe site-urile de specialitate. Preţul vilei cu cinci dormitoare şi şase băi este acum redus, după ce reprezentanţii actriţein nu au găsit niciun cumpărător interesat. Casa actriţei a fost din nou listată Astfel, preţul acesteia a ajuns la 18, 4 milioane de dolari, cu un 1 milion mai puţin faţă de preţul original. Casa a fost renovată recent şi este ”dotată” cu o sală de teatru, o cameră de masaj, pivniţă, lift şi piscină.

Amintim că actriţa din ”Clueless” şi scenaristul britanic au fost găsiţi fără suflare în aceeaşi casă. Murphy a decedat în decembrie 2009, pe când avea doar 32 de ani, moartea sa fiind pusă pe seama unei combinaţii mortale de droguri, ”ingerate accidental”, dar şi a pneumoniei şi a anemiei. Soţul ei a murit jumătate de an mai târziu din cauza pneomoniei şi a anemiei. La acea vreme, părinţii actriţei susţineau că fiica lor a fost otrăvită.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Actress and the evening's host Brittany Murphy poses at the Rodeo Drive Walk of Style event honoring costume designers Edith Head, James Acheson and Milena Canonero on February 28, 2006 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)
Moartea actriţei a fost regretată de toţi actorii de la Hollywood

Casa a fost deţinută anterior de Britney Spears.

foto: Getty Images, hepta