News

Casa în care Greta Garbo a locuit 40 de ani se vinde! Totul a rămas intact!

Casa în care Greta Garbo a locuit 40 de ani se vinde! Totul a rămas intact! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Casa în care actriţa hollywoodiană Greta Garbo a locuit ultimii ani de viaţă a fost scoasă la vânzare. Este vorba despre un apartament din New York, care se vinde după 64 de ani în care a fost deţinut fie de actriţă, fie de moştenitorii acesteia. A decedat în 1990, la vârsta de 84 de ani Legendarul apartament cu şapte dormitoare din Manhattan, în care a locuit timp de patru decenii actriţa Greta Garbo, a fost listat pe site-urile de specialitate pentru suma de 6 milioane de dolari.

Garbo, una dintre cele mai mari staruri hollywoodiene din anii 1920 şi 1930, a locuit în acest minunat apartament, care oferă o privelişte asupra East River, din 1954 şi până în momentul morţii sale, adică până în anul 1990, când s-a stins la vârsta de 84 de ani.

Apartamentul este scos la vânzare de familia lui Gray Reisfield, nepoata şi singura moştenitoare a averii actriţei. Reisfield şi soţul ei au locuit în acest apartament după moartea Gretei, din 1992 şi până în 2003, când s-au mutat în San Francisco.

Preţul listat este de 5.95 de milioane de dolari, potrivit agenţiei de imobiliare Halstead. Agenţii care se ocupă de această proprietate spun că cele trei dormitoare şi trei băi sunt într-o stare foarte bună, fiind conservate perfect după moartea actriţei. Proprietatea se bucură de propriul lift, de un living-room în formă de L şi de o bibliotecă imensă.

Clădirea construită în 1927 este situată pe partea liniştită a râului de Est, fiind perfectă pentru un refugiu de star. De altfel, este cunoscută aversiunea regretatei actriţe faţă de media. Ea refuza invitaţii la premiere şi recepţii în primii ani de carieră, chiar dacă era vorba de premierele filmelor sale. În ultimii ani de carieră, Greta a refuzat să mai acorde interviuri, voind să-şi trăiască viaţa în tihnă, departe de lumina reflectoarelor.

Modifică Setările