News

"Casa inteligentă" a Adelinei Pestriţu. Vedeta, soţul şi fiica lor se vor muta curând în noua locuinţă: "Montăm mobila"

"Casa inteligentă" a Adelinei Pestriţu. Vedeta, soţul şi fiica lor se vor muta curând în noua locuinţă: "Montăm mobila" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Mai e puţin până când Adelina Pestriţu, Virgil Şteblea şi fiica lor se vor muta în casă nouă! Echipa care se ocupă de locuinţă a avansat cu lucrările, deja montează mobila. Vedeta a arătat şi câteva imagini, va locui într-o casă "inteligentă"! Ce înseamnă acest lucru?

Adelina Pestriţu surprindea în urmă cu aproximativ două luni când anunţa că părăseşte apartamentul în care locuia de câţiva ani. Era nevoită să facă cât mai repede bagajele familiei şi să plece de la bloc. Aşa a şi făcut, a împachetat tot pentru că o aştepta un nou început! Despre ce este vorba? Vedeta, Virgil Şteblea şi Zenaida, fiica lor, vor locui în curând într-o casă "inteligentă".

Au achiziţionat o nouă locuinţă care are şi grădină. De două luni de zile o echipă de profesionişti se ocupă de interiorul casei, este pe şantier. Vedeta vrea ca totul să iasă perfect aşa că pentru interior a apelat la ajutorul unui designer. Adelina Pestriţu a spus: "Am decis ca de această dată să luam un designer de interior. Ce face el? Îţi face proiectul, vine pe şantier, vine cu tine la cumpărături, îţi dă liste de produse, te sfătuieşte de cum să le combini, cum să le alegi, de unde. El îţi pune la dospoziţie o listă lungă de furnizori. Ne descurcam şi noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era acelaşi", a explicat ea. 

După săptămâni la rând de muncă, Adelina Pestriţu a dezvăluit că lucrările au evoluat mult, pereţii sunt gata, aşa că mobila a început să ajungă şi să fie montată: "Gata! Am intrat pe ultima sută de metri. Începem să montăm mobila.". Aceasta a făcut şi câteva poze cu câteva corpuri de mobilier, se pare că a ales ceva alb. 

În plus, Adelina Pestriţu este extrem de încântată de camera Zenaidei. Micuţa va avea raiul său. Este vorba despre o cameră mare, cu baie proprie, în culori superbe. Ea şi designerul au ales roz pal, alb şi gri: "Mor după combinaţia asta", a exclamat ea. 

Ce înseamnă "casă inteligentă"? Da, am aflat că Adelina Pestriţu va avea o astfel de locuinţă. Ea a dezvăluit că aparatul de cafea îl poate controla de pe o aplicaţie instalată pe telefon. Şi asta nu e tot, toate sistemele din casă vor putea fi controlate aşa. A făcut o investiţie bună, de calitate şi de viitor: "Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa de cât cu soţul". Se pare că noua locuinţă are deja un nume: Alexa!

Adelina Pestriţu a apelat la ajutorul unui designer de interior

Vedeta se bazează acum pe ajutorul unei specialist. Nu îşi mai doreşte să dea banii pe lucruri inutile, aşa că inveşteşte cu cap, în lucruri de calitate.  

"Totul se întâmplă cu un rost şi abia aştept să vă arat şi proiectul de la noua noastră casă. O să fie foarte bine pus la punct, lucrăm cu o super arhitectă. Fata cu care lucrăm e foarte pricepută, am zis de la început că trebuie să lucrăm cu cineva, să nu mai cumpărăm prostii, după capul nostru. Ştiţi că ne doream foarte mult să ne mutăm la o casă, la curte. Nu e grădina extraordinar de mare, dar am optat să ne focusăm foarte mult pe interior. Facem o schimbare de plan...să amenajăm curtea, camerele copiilor...

Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test!", declara Adelina Pestri'u acum pu'in timp. 

Foto: Facebook, Instagram