News

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

Locuinţa londoneză a regratatei cântăreţe a fost scoasă la licitaţie, după ce părinţii ei au hotărât că nu mai doresc s-o păstreze, pentru că le provoacă amintiri dureroase.

Iniţial, Mitch şi Janis Winehouse au vrut să păstreze casa fiicei lor şi s-o transforme într-un muzeu memorial. Însă durerea de a intra în încăperile în care aceasta a trăit în ultimii săi ani de viaţă a fost de nesuportat pentru cei doi.

Astfel, ei au decis să pună în vânzare vila situată în cartierul Camden din nordul Londrei, iar preţul cerut a fost de 2,9 milioane de lire sterline (3,57 milioane de euro).


Zeci de fani şi-au dorit s-o achiziţioneze, dar preţul cerut li s-a părut a fi prea mare, astfel că părinţii lui Amy au hotărât să mai scadă din preţ.

Astfel, vila şi-a găsit drept cumpărători un cuplu de britanici în vârstă de 40 de ani, care au fost dispuşi să plătească 1,9 milioane de lire sterline (2,34 milioane de euro) în cadrul licitaţiei organizate de casa McHugh & Co la sediul clubului BAFTA din Piccadilly, în cursul serii de luni.

Vila din Camden Square are trei dormitoare, sistem de încălzire a pardoselilor, o grădină imensă şi o cameră specială pentru muzică, ai cărei pereţi sunt antifonaţi.


Casa are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, un apartament prezidenţial şi un dressing separat, un studio de înregistrări şi o sală de gimnastică. Reşedinţa este protejată de un gard electric şi un sistem de securitate sofisticat.

Foto: housenetwork.co.uk

Comentarii

Articole asemănătoare