Vedete

Casa lui Răzvan Ciobanu a fost devastată după moartea designerului! Detalii şocante din anchetă au ieşit la iveală

Casa lui Răzvan Ciobanu a fost devastată după moartea designerului! Detalii şocante din anchetă au ieşit la iveală camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Noi detalii şocante din ancheta privind moartea lui Răzvan Ciobanu au fost dezvăluite recent de Laura Vicol, cea care îi era avocat celebrului designer.

Sunată de Dan Capatos, Laura Vicol a dezvăluit în direct la „Xtra Night Show“ că ea este cea care a trimis-o pe mama lui Răzvan Ciobanu la Bucureşti, în casa designerului, la doar câteva ore după ce acesta murise în judeţul Constanţa.

„În ziua în care am aflat despre accident, primul telefon pe care l-am dat i l-am dat mamei lui Răzvan Ciobanu, pentru că a aflat, probabil, aşa cum am aflat şi eu şi că este disperată. În momentul în care am vorbit la telefon, am rugat-o frumos, că ea voia să vină direct la Constanţa, unde eu eram deja cu familia mea, să se ducă la Bucureşti, să-mi aducă haine, să am cu ce să îl îmbrac. Ăsta a fost primul lucru pe care l-am făcut. Să o rog pe mama lui să se ducă la Bucureşti, în apartamentul lui, să îmi aducă haine să îl îmbrac. Aşa a ajuns mama lui la Bucureşti, că altfel s-ar fi dus la Constanţa“, a spus avocatul Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu şi Laura Vicol

Mai mult decât atât, Laura Vicol a afirmat că locuinţa lui Răzvan Ciobanu era devastată şi că anumite persoane au căutat cu siguranţă să sustragă din casa designerului unele lucruri.

„În momentul în care a ajuns la apartament, uşa era deschisă, apartamentul era devastat, umeraşe goale erau împrăştiate peste tot în casă. Eram cu dânsa în telefon când a intrat acolo. Şi i-am spus: «Vă rog, strângeţi tot ce găsiţi acolo. Luaţi-le şi depozitaţi-le, pentru că cine a fost în casă şi a golit apartamentul, sigur caută ceva, sigur există posibilitatea să pună ceva în casă. Şi, ca să nu avem surprize, luaţi din casă tot şi plecaţi de acolo». Asta este discuţia pe care am avut-o eu personal cu mama lui Răzvan“, a continuat avocatul.

Prezenţi în studioul „Xtra Night Show“, jurnaliştii Sorin Ovidiu Bălan şi Mara Bănică au afirmat că, singura persoană care a recunoscut că a ajuns la apartamentul lui Răzvan Ciobanu imediat după moartea designerului a fost Sorin Bălan, un apropiat de-al acestuia. Însă el a spus că a intrat în apartament în acelaşi timp cu părinţii lui Răzvan Ciobanu şi că i-a ajutat pe aceştia să care lucrurile din casă.

Din câte se pare, aceasta nu este prima dată când un imobil de-al designerului este devastat. La începutul anului, în luna ianuarie, imediat după ce a fost acuzat că ar fi furat un ceas de lux, Răzvan Ciobanu anunţa pe pagina lui de Facebook că biroul său a fost devastat. Iar în anul 2011,  casa din Vâlcea a părinţilor lui Răzvan Ciobanu a fost incendiată de cămătari.