Gossip

Căsătorită de opt ori, Elizabeth Taylor era pe punctul de-a mai ajunge o dată la altar. Cine a fost bărbatul care i-a alinat ultimii ani din viaţă?

Căsătorită de opt ori, Elizabeth Taylor era pe punctul de-a mai ajunge o dată la altar. Cine a fost bărbatul care i-a alinat ultimii ani din viaţă? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimul deceniu de viaţă au fost mai uşor suportate de legendara actriţă datorită sprijinului constant şi a loialităţii unui anumit bărbat – Jason Winters, cel care avea să devină al nouălea soţ al lui Elizabeth Taylor, conform celor scrise de tabloidele vremii.

Nu puţine au fost publicaţiile care îi prezentau ca logodiţi pe Elizabeth Taylor şi Jason Winters, managerul lui Janet Jackson şi cel mai bun prieten al legendarei actriţe. De fapt, Liz şi Jason erau nedespărţiţi în ultimii ani din viaţa divei, motiv pentru care speculaţiile privind o nouă nuntă, a noua pentru Dame Elizabeth, erau cât se puteau de întemeiate.

Dar cine era acest Jason Winters?