News

Case de lux ale vedetelor

de admin

Case de lux ale vedetelor

Ce om de rând nu se minunează la palatele somptuoase ridicate de celebrităţile din întreaga lume, în colţuri de pământ ascunse ochilor curioşi? Într-o oază de verdeaţă, printre parcuri şi pădurici, se ridică semeţe atâtea case de lux ale vedetelor care-şi permit, desigur, să cheltuiască zeci de milioane pe zeci de camere care mai de care mai speciale şi atent decorate pentru fiecare membru al familiei în parte. Casa de lux a lui Lady Gaga Drintre aceste case de lux ale vedetelor ne-a atras atenţia una în special: cea a controversatei cântăreţe Lady Gaga, care şi-a cumpărat o proprietate de 24 de milioane de dolari, o sumă exorbitantă chiar şi-n rândul starurilor. Undeva în Malibu, clădirea luxoasă se impune prin stilul franţuzesc impregnat de arhitectul Steve Gianneti. Artista locuieşte aici din 2012, având vedere la Zuma Beach. Este o adevărată bijuterie în rândul acestor case de lux ale vedetelor, întinzându-se pe 6 hectare şi 1500 metri pătraţi, cu 5 dormitoare mari, 12 băi, piscină şi grajduri pentru cai, terenuri de sport, evident, piste de bowling, o cramă, conform surselor citate de publicaţii străine.

Casa de lux a lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie

Una din cele mai luxoase case celebre din lume rămâne fabulosul Castel Miraval, al cuplului Jolie-Pitt. Angelina şi Brad au cumpărat castelul francez la preţul de 60 de milioane de dolari, în Sudul Franţei, în 2007. Cu 35 de camere şi o vie incredibilă, dar şi cu o vechime de 3 secole, proprietatea idilică înconjurată de verdeaţă şi fântâni se încadrează perfect în cele mai scumpe case de lux ale vedetelor.

Casa de lux a lui Oprah

Şi Oprah se laudă cu o moşie, “The Promised Land”, cu vedere la ocean şi la munte totodată, în Montecito, California. Proprietatea a fost cumpărată de mogulul media cu 55 de milioane de dolari şi o putem considera o mega-moşie. Este doar una din vestitele case de lux ale vedetei, pe lângă casa din New Jersey, cea din Fisher Island, Florida, apartamentul din Chicago, casa pentru vacanţe la schi în Telluride şi altele în Hawaii şi Antigua…

Casa de lux a lui Tom Cruise

Altă proprietate din rândul caselor de lux ale vedetelor care ne-a impresionat este şi casa secretă a marelui actor Tom Cruise, o reşedinţă pe dealurile hollywoodiene descoperită de ziariştii curioşi de la LA Times şiVariety. Luxul e validat de cei 10.000 metri pătraţi ai casei, de stilul a la Toscana, de pereţii de sticlă cu priveliştea superbă asupra oraşului, dar şi de construcţia în sine. Împărţită în două clădiri, casa de lux a acestei vedete presupune 7 dormitoare cu pereţi de sticlă şi lambriu de lemn de stejar, cât şi mici terase presărate în diferite colţuri ale casei.

Casa de lux a lui Tiger Woods

Nu se lasă mai prejos nici Tiger Woods cu a sa proprietate modernă de 60 de milioane de dolari, al cărei design a fost elaborate chiar de echipa sa, în frunte cu el. Locuinţa pare simplă, dar luxul abundă. În stil minimalist, specific zonelor cu vedere la Ocean, casa de lux a vedetei este totuşi dedicată vieţii de familie, cu confort maxim şi zone special pentru joacă, cinema, studiouri de golf, sala de fitness, piscine, terenuri de tenis etc.

Modifică Setările