News

Casper Smart, despre idila lui J.Lo cu Alex Rodriguez

Casper Smart, despre idila lui J.Lo cu Alex Rodriguez

2014 Billboard Awards Red Carpet at the MGM Grand Resort Hotel and Casino Featuring: Casper Smart,Jennifer Lopez Where: Las Vegas, United States When: 18 May 2014 Credit: FayesVision/WENN.com

În timp ce-n presa internaţională apăreau noi cadre cu amorezii luând masa în restaurantul ”Casa Tua”, din Miami, declaraţiile lui Casper Smart, fostul iubit al artistei, ieşeau la iveală! Casper a vorbit cu candoare despre fosta lui iubită Casper Smart a acordat, recent, un interviu celor de la ”Entertainment Tonight” în care a vorbit despre relaţia din prezent cu faimoasa cântăreaţă, dar şi despre actuala ei relaţie cu Alex Rodriguez.

În vârstă de 29 de ani, fostul dansator a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei lui iubite, chiar dacă relaţia lor s-a încheiat la dorinţa divei. ”Nu-i doresc decât tot ce-i mai bun pe lume şi iubire. Între noi nu mai e nimic decât respect şi ataşament unul faţă de celălalt”, a declarat, făţiş, Casper.

Diva se iubeşte de câteva luni cu Alex Rodriguez

Cât despre idila fostei sale iubite cu Alex Rodriguez, Casper a refuzat să vorbească, pe motiv că ”nu e treaba lui”. Aşadar, sesizăm o oareşcare urmă de resentimente faţă de actualul iubit al artistei?

Modifică Setările