Gossip

Casper Smart face gesturi disperate s-o recupereze pe Jennifer Lopez

Casper Smart face gesturi disperate s-o recupereze pe Jennifer Lopez

LAS VEGAS, NV - JANUARY 21: Choreographer/dancer Beau "Casper" Smart (L) and singer/actress Jennifer Lopez attend the after party for her residency "JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" and the grand opening of Mr. Chow at Caesars Palace on January 21, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

În timp ce artista le-a mărturisit prietenilor, clar şi răspicat, că nu mai formează un cuplu cu dansatorul Casper Smart, acesta le spune tuturor că nu este vorba de o despărţire între ei. Casper încearcă s-o recupereze pe J.Lo Noi credem că, mai degrabă, Casper refuză să se împace cu ideea că artista nu mai face parte din viaţa lui. De altfel, trebuie să recunoaştem că motivul oferit de J.Lo nu este unul tocmai elocvent, justificabil, care să ducă la o despărţire raţională.

Cert este că dansatorul a intrat deja în alertă pentru că toată presa titrează despre despărţirea lor, aşa că a luat primul avion spre New York, acolo unde J.Lo fimează la serialul ”Shades of Blue”, în speranţa că va lămuri problema cu iubita sa şi că lucrurile vor reveni la normal. Rămâne de văzut, însă, dacă J.Lo are de gând să plece urechea la explicaţiile fostului ei iubit şi dacă va lua în considerare o împăcare, mai ales că ea le-a spus tuturor că e vorba de o despărţire amicală şi că a venit natural.

Amintim că zvonurile legate de despărţire au apărut în urmă cu câteva zile, după ce Casper a refuzat s-o însoţească pe vedetă la un eveniment caritabil, preferând să meargă cu băieţii la un meci UFC.

Foto: arhivă OK!