Fashion

Câştigătoare pe covorul roşu

Explozia de culoare şi printurile vesele, din garderoba vedetelor, nu anunţă nicidecum că sfârşitul verii este aproape.

Jennifer Aniston

Premiera filmului „We’re The Millers“, Berlin, 15 august

Back to black! Chiar dacă, la prima vedere, ţinuta pare una simplă, brâul din piele este elementul care dă nota glam necesară. Actriţa merită felicitată şi pentru că a experimentat o coafură nouă. Pantofii şi plicul negru au completat bine outfitul.

Julianne Hough

Premiera filmului „The Mortal Instruments: City of Bones“, Los Angeles, 12 august

Actriţa a demonstrat că are un simţ desăvârşit când vine vorba de combinat piese vestimentare. Topul nude, cu inserţii florale, este foarte bine pus în evidenţă de pantalonii roşii. Dar plicul ar fi trebuit să fie tot nude.

Miley Cyrus

Premiera filmului „Paranoia“, Los Angeles, 8 august

Cântăreaţa a făcut o alegere inspirată, deoarece rochia din piele perforată, în nuanţe de roşu, negru şi gri, este exact pe stilul ei, uşor rock. Totuşi, la capitolul accesorii, a mers pe varianta ladylike, pantofii albi fiind o alegere interesantă.

Amber Heard

Lansare Hollywood Foreign Press Association, Beverly Hills, 13 august

Asemeni altor vedete, iubita lui Johnny Depp a optat pentru trendul verii: top şi fustă cu vedere la talie. Ţinuta are o notă elegantă, dar în acelaşi timp uşor relaxată, stylingul părului fiind în perfectă concordanţă cu outfitul.

Diane Kruger

Lansare Hollywood Foreign Press Association, Beverly Hills, 13 august

Cine ar fi crezut că tartanul arată atât de fresh? Vedeta de origine germană a fost inspirată, rochia cu corset şi fustă petrecută fiind foarte stylish, mai ales datorită inserţiilor galbene. Sandalele grej au fost bine alese.

Olivia Wilde

Lansare Hollywood Foreign Press Association, Beverly Hills, 13 august

Imprimeul 3D al rochiei este absolut senzaţional! Îmi place că actriţa a ştiut cum să se joace cu nuanţele, optând pentru accesorii verzi, culoarea regăsindu-se şi în imprimeu. Machiajul natural creează un contrast frumos.

Katie Cassidy

Teen Choice Awards, Universal City, 11 august

Apreciez că vedeta a ales acest model de rochie cu mâneci lungi, deoarece contrabalansează cu lungimea scurtă. Astfel, ţinuta nu pare vulgară, mai ales că este din dantelă roz. În locul accesoriilor negre s-ar fi potrivit, mai curând, unele nude.

Rachel McAdams

Premiera filmului „About Time“, Londra, 8 august

Actriţa a reuşit să-şi pună în evidenţă noua nuanţă de păr cu ajutorul acestei rochii de culoarea perlei. Modelul, cu mânecă lungă şi fustă amplă, dar şi centura cu hologramă dau acestui look un aer futurist, care o prinde de minune pe frumoasa actriţă.

foto: hepta, guliver/getty images

Modifică Setările