News

Cât a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher se lupta de ani buni cu obezitatea

Cât a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger! Christopher se lupta de ani buni cu obezitatea camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Christopher, a pierdut masiv în greutate.

Tânărul de 24 de ani a fost surprins în California, în timp ce se aventura din casă până la maşină pentru a lua câteva lucruri, şi afişează un cu totul alt look. Christopher nu purta cămaşă, ci doar o pereche de pantaloni scurţi, semn că acum se mândreşte cu fizicul lui, pentru care trage din greu la sală.

Fiul lui Arnold şi-a propus să slăbească după ce a absolvit facultatea. El a făcut un plan şi s-a ţinut de el. Din stilul lui de viaţă nu lipsesc acum exerciţiile zilnice şi alimentele sănătoase.

Deşi părinţii lui sunt celebri, iar fratele său, Patrick şi sora sa, Katherine, sunt în centrul atenţiei, Christopher preferă să ducă un stil de viaţă discret. Contul lui de Instagram este privat şi îi avertizează pe oameni să îl urmărească doar dacă îl cunosc personal.

„Şi-a propus să slăbească şi fie sănătos şi s-a ţinut de plan. Acum, arată minunat”, a spus o sursă apropiată de Schwarzenegger, adăugând că fiul actorului „a început să lucreze mai mult şi să facă alegeri alimentare mai bune” în perioada în care s-a pregătit pentru aboslvire.

„Nu a ţinut niciun fel de dietă, doar a renunţat la alimentele junk- food şi a început să se antreneze ”, a explicat  sursa. „Tatăl său a fost de mare ajutor, desigur. Are multe cunoştinţe de împărtăşit şi imediat ce Christopher şi-a arătat interesul, Arnold a fost imediat acolo pentru a-l îndruma şi a-l încuraja”.

Mersul la sală şi un stil de viaţă sănătos au făcut minuni. Ba mai mult, i-a adus împreună pe Christopher şi pe tatăl său. „Nu l-a presat, dar este atât de fericit că îşi poate împărtăşi pasiunea pentru fitness cu fiul său”, a spus sursa. „De fapt, este minunat pentru relaţia lor”.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările