Vedete

Cât ar câştiga Andreea Bălan de la Antena 1! De ani de zile e jurat în emisiunea "Te cunosc de undeva!"

Cât ar câştiga Andreea Bălan de la Antena 1! De ani de zile e jurat în emisiunea "Te cunosc de undeva!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Bălan e în juriul de la "Te cunosc de undeva!" de ani de zile, îi face o deosebită plăcere să jurizeze felul în care celebrităţile dansează şi evolează pe scena de la Antena 1. S-a aflat cât ar câştiga vedeta de la masa juriului.

După participarea la "Dansez pentru tine" alături de Petrişor Ruge în urmă cu ani de zile, Andreea Bălan şi-a dat seama că are încă o pasiune mare pe lângă muzică. Iubeşte atât de mult dansul încât acum face show-uri excepţionale alături de dansatoarele sale cu diferite tematici. Face şi prize ameţitoare cum nicio altă cântăreaţă de la noi nu reuşeşte. 

Aşa a acceptat şi provocarea de la Antena 1 din urmă cu ani de zile, penru juriul de la "Te cunosc de undeva!". Artista jurizează felul în care dansează celebrităţile care imită anumite staruri de la noi, dar şi internaţionale. Ea le urmăreşte paşii de dans, ea vede dacă aceştia se sincronizează sau nu, iar la final le oferă note. Să nu vă gândiţi că stă departe de scenă, şi ea mai cântă şi mai dansează câteodată acolo. Este o artistă completă!

Chiar dacă are două minunăţii acasă, pe Ella şi Clara, vedeta a explicat că este nevoită să muncească, să meargă la concerte pentru a-şi întreţine copiii, casa. Aşadar, de la Antena 1, din emisiunea talentelor, se pare că artista ar câştiga 2.000 de euro pe ediţie anul acesta, mai puţin cu 1.000 decât anii trecuţi. Conform impact.ro, Andreea Bălan primeşte pentru cele 15 ediţii de anul acesta 30.000 de euro. Chiar ea a precizat că acest sezon are mai multe episoade, ediţii, decât cele din anii trecuţi. 

Andreea Bălan ştim deja că este pe scenă de ani de zile, chiar din adolescenţă. A muncit pentru tot ce are, cântă cu drag pentru fanii săi şi urcă pe scenă de fiecare dată când e invitată. 

Cine sunt concurenţii sezonului 15 "Te cunosc de undeva!"

1 concurenţi talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" difuzat la Antena 1 din toamna acestui an. Trei perechi inedite de artişti vor performa în faţa telespectatorilor Antenei 1 şi a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Aşadar, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ştefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Foto: Facebook 

Modifică Setările