News

Cât ar fi primit Mariah Carey pe an dacă s-ar fi căsătorit cu James Packer?

Cât ar fi primit Mariah Carey pe an dacă s-ar fi căsătorit cu James Packer?

Mariah Carey şi James Packer

Umblă vorba prin ”oraş” că înainte ca relaţia lor să se încheie, James Packer ar fi pus-o pe Mariah Carey să semneze un contract prenupţial... nedemn de celebra artistă! Mariah, furioasă din cauza contractului prenupţial propus de James Packer Se zvoneşte că diva a fost tratată oribil de către cei care se ocupă de finanţele miliardarului James Packer. Aceştia o vedeau drept o profitoare, motiv pentru care i-au prezentat un contract prenupţial care ar fi înjosit-o şi înfuriat-o pe celebra artistă.

Potrivit publicaţiei ”Page Six”, cântăreţei i s-a oferit, iniţial, un milion de dolari pentru fiecare an de mariaj cu James Packer. Însă cum reprezentanţii artistei au replicat că Mariah câştigă acea sumă ca şi bătând din palme, aceştia i-au făcut o altă ofertă. ”Mariah câştigă acea sumă în 45 de minute, în timpul unui concert privat. Este insultător”, a declarat un apropiat de-al artistei.

Aşa se face că-ntr-un e-mail i s-ar fi oferit un avion privat şi şase milioane de dolari pe an, adică în jur de 151.385 de dolari pe săptămână. Mai mult de atât, Mariah ar fi primit un card bancar pentru cumpărături, cu o anume valoare pe an, dar cu care nu putea să-şi cumpere haine.

O altă clauză a contractului prenupţial spunea că nici Mariah şi nici copiii ei (cei proveniţi din mariajul cu Nick Cannon) nu vor avea dreptul la niciun cent din averea lui James Packer, în afara de banii stipulaţi mai sus.

De asemenea, se preciza că Mariah va putea păstra doar bijuteriile pe care le primeşti cadou de ziua sa, a aniversării lor, sau ăn timpul logodnei. În rest, orice depăşeşte valoarea de 250.000 de dolari şi nu vine la pachet cu specificaţia că e un cadou, îi aparţine lui James.

După cum vă aşteptaţi, toate aceste calcule au creat o adevărată tensiune între Mariah şi James şi nu ne-ar mira dacă ar fi contribuit semnificativ la despărţirea celor doi.

Modifică Setările